Patrząc na historię spółki w perspektywie wielu lat, mnie to zupełnie nie dziwi i bawią wpisy obecnej tu trolowni i jej rojenia o 10zł "zaraz" itp.Nie mniej jednak, nie da się nie zauważyć ( i to pomimo, sesji takiej jak dzisiejsza) że szanse na ruch w górę, są nadal w grze, a fundamenty pod to są budowane od dłuższego czasu. Jeśli nie spalą tego podejścia i walor znowu nie utknie w konsolidacji, to obszar 2-3zł jest w bliższym zasięgu, niż kiedykolwiek ostatnio.
Stado baranów tratowało się łykając ode mnie między 1,50 a 1,90 po to by teraz ponownie się tratować wywalając mi z powrotem po 1,40. Jak dla mnie idealna spółeczka.
Dnia 2020-10-01 o godz. 15:49 ~Matematyk napisał(a): > Stado baranów tratowało się łykając ode mnie między 1,50 a 1,90 po to by teraz ponownie się tratować wywalając mi z powrotem po 1,40. Jak dla mnie idealna spółeczka.
generalnie na giełdzie to norma , na każdej spółce Biomed niedawno w panice był po 9 spadając z 32 , by za tydzień być znów po 22 , oczywiście jakąś technikę po czasie da się tym ruchom dopasować
> Stado baranów tratowało się łykając ode mnie między 1,50 a 1,90 po to by teraz ponownie się tratować wywalając mi z powrotem po 1,40. Jak dla mnie idealna spółeczka.
Serio? To samo stado? Rozumiem, ze otrzymałeś spis akcjonariuszy z nazwiska, którzy kupowali/sprzedawali, że wypisujesz takie dyrdymały ? A może wystarczyło, ze wychodzili Ci, co zarobili tu szybko kilkadziesiąt procent, a jest ich tu całkiem sporo?
Sory, ale to takie przemyślenia, jakbyś wczoraj otworzył rachunek maklerski.
JOHN DEERE generalnie na giełdzie to norma , na każdej spółce Biomed niedawno w panice był po 9 spadając z 32 , by za tydzień być znów po 22 oczywiście jakąś technikę po czasie da się tym ruchom dopasować
Nic nie trzeba dopasowywać. Co jest dziwnego w takich ruchach na walorach, które porosły 300-500% w kilka miesięcy?