23 października wpłynie Ci kasa na konto.Teraz dokupujemy akcji i spokojnie czekamy na wezwanie.Kasa jest przegłosowana i zatwierdzona przez WZA.Pozdro
Źle zrozumiałeś prawo do nabycia dywidendy w wysokości 0.25 gr na akcję skończyło się wczoraj natomiast kasa będzie przelana 23.10 2020r.Zauważ że po prawie do dywidendy spólka nie spada widać jaki to dobry i mocny papier .grubasy go nie wylewają czyli wiedzą coś więcej niż my,dlatego trzeba trzymać akcje z ewentualnym ich dokupieniem.Pozdro
Ja trochę dobrałem ale nie ma wielu co chciałoby się pozbywać akcji po niższym kursie więc trzeba będzie powoli dobierać z prawej strony.Dla mnie osobiście to spółka bardzo niedoszacowana tym bardziej że najprawdopodobnie czekaja nas punktowe lockdowny. Więc godny zainteresowania jest Panapol i Makarony czyli produkty o dłuższej przydatności do spożycia.Pozdro
Może tym razem się uda napisać cały komentarz ;) Słuchajcie no mądre głowy ;) Dzisiaj jest dzień nabycia prawa do dywidendy więc odcięcie jutro jutro. Kto ogarnia trochę temat ten wie, że na dniach część się wysypie z papieru bo nabędą prawo do dywidendy, a tylko po to go kupili. Więc dalszy spadek kursu nieunikniony. Kolejne wzrosty w okolicy raportu. Pozdrawiam:)