Miałem dość tej syfiastej spółki, oddałem swój cały skromny pakiecik w ostatnim miesiącu między 1,93-2,45, dziś ostatnie sztuki po 2,20. Być może odkupie poniżej 1.8zł, narazie czas na co innego.
Jak widać bardzo dobrze zrobiłem nie czekałem na jakieś magiczne odbicie tylko oddałem powyżej 2zł i ustrzegłem się przed pogłębieniem straty o kolejne 30%.
Przejrzałem wątki z ostatnich dwóch miesięcy, Mareczek, Sylvek i Dorotka to muszą być pracownicy Vividu, albo jacyś szaleńcy, za darmo nikt by tak nie naganiał Odkupie w okolicach 1zł, licząc na odbicie zdechłego kota,tylko nie do końca jestem pewien, czy warto? Jest tyle zdołowanych spółek gamingowych z perspektywami- CD Projekt, Boombit, GameFactor (będzie podbitka po scaleniu PDA).
Dobrze napisałaś. Dorotek, Marek, sylvek to albo pracownicy albo wynajęte trole. Obstawiam te pierwsze
Od 6 lat piszą to samo i nie ważne jak źle się dzieje w spółce i nie patrząc na kurs.
NEXT YEAR polecam z gamingu: Creepy Jar, Carbon, SkinWallet, Duality, Art Games, Drageus. Taki portfel da solidną stopę zwrotu, zwłaszcza, że te spółki ostatnio mocno straciły przez optymalizację podatku przez "ulicę". Na wielu z nich widać dywergencje na oscylatorach. Na Vivid wybicie w górę w styczniu bardzo prawdopodobne, RSI na dziennym juz tylko 23.
Do dwóch złotych będzie odbicie to jak w banku. Przy 1.80 zł wyskoczy naganiacz Marek i zacznie pisać o 4.20 wzywając Wszystkich od troli. Nie dajecie się ubrać.