Którzy oddawali poniżej 4.2. Naprawdę dajcie znać gdzie teraz pieniądze ulokujecie bo wiem ze nie tutaj bo już nie odkupicie po tej cenie :) to będę obserwował i brał na spadkach
Nie urośniemy tu tyle co Sanwil. Nawet w 3 lata to nie ma się co oszukiwać. Ale przy dobrych wiatrach może będzie dwucyfrówka za jakieś 6-12 miesięcy. Więc jak ktoś ma po 4-5 zł to 100% może zarobić. Jak dla mnie to jest dobrze. Spekuła tu nie wejdzie bo będzie się bała, że ich Lumia i PEKAO zasypią. Ze spekułą to wiadomo szybko rośnie i szybko spada vide 4mass więc tutaj jeżeli będą wyniki to będą i wzrosty ale raczej spokojne. Po tym co w ostatnim raporcie było napisane o Q3 spodziewałbym się poprawy zarówno przychodów jak i wyników.
sanwil urusł 10x a protektor niecałe 2x od marca (marzez 2,5zł) wiec na sanwilu było pompowanie pod wyniki 1000% wiec realizacja na gorce. tu nawet z dołka nie wyszlismy praktycznie. mozemy sie korekcic 15%...z 20zł na 17zł..
Koledzy tutaj jak pojawi się info to kurs poleci przynajmniej razy 10 i każdy to wie. Najlepsze jest to, że słabi już odpadli, zostały niedobitki a reszta to silny akcjonariat wiedzący jaki diament mają
chciałbym podizekować akcjonariusza ze zachowali sie rozsadnie i nie uwalili kursu. naprawde dobry akcjonariat tu siedzi, winszuję. było to juz zreszta widac nie raz gdy był gorszy dzien na szerokim. tu zawsze taka przystań, spokojna woda....nie zmarnujmy tego...pozdrawiam
Panowie ja tu jestem od marca i o dzisiejszy kurs byłem spokojny. A to że Luma sypała akcjami na pewnym poziomie spowodowało że spekuła zostawiła nas w spokoju. Wyobrażacie sobie co by się działo dzisiaj z kursem po wcześniejszych "spektakularnych" wzrostach na 15, 20, 25 zł? A tak wszystko spokojnie powolutku.
Chyba się pomyliłeś i kwestią czasu jest wybicie na 37 zł. Pewnie chciałbyś dokupić przed rajdem na północ tylko leszczy już brak ha ha ha zostaniesz na peronie -)
Dlatego napisałem na 37 ponieważ zk napisał 3,70 i chyba przecinek mu się wkradł albo chodziło mu o 370 zł ? Wszystko możliwe to jest gpw tutaj brak logiki !