Poprosze o przyjęcie mnie w swoje szeregi. Jestem bardzo inteligentny. Chce grać tak jak wy. Nie mam dużo pieniążków ale wy macie to mi dacie i razem sobie pogramy.
nie umiesz. nie znasz całego kodu. bez odpowiedniego wprowadzenia możesz co najwyżej liczyć na łut szczescia. na blutaksie sie mało rozgrywa. na razie musi zlecieć dużo dużo niżej niz złoty żeby pojawiła sie odpowiednia akumulacja. obserwuj przełom na wiosne jeśli dotrwasz. po za tym tu w czatach piszą żeby ostrożnie podchodzić żeby nie wyszło jak na emmersonie
Też wierzę w ta spółkę.
Prawo gospodarcze/rachunkowość/księgowość z 1 lipca się zmieniły, które napędzając zmiany spowodują, że mikro, male, a napewno średnie firmy będą korzystać z takich firm.
Trzeba cierpliwości
Spokojnie biorę wszystko w tej cenie...cena śmieszna a mój kolega włożył w ta spółkę 250 tys i jest spokojny...to w obrocie jest za ....on mówi cena 5zl.. zobaczymy a zarobił miliony na colubusie. 2mln...nie wierzyłem ale jak zobaczyłem ..prze gość i tu też może być wszystko.on brak nawet po 4gr....to cena 4zk.teraz...trzymac się mocno...
Trzymam sie mocno za brzuch ze smiechu. Sprzedaj i zarabiaj.Niczego Tobie jak i nikomu nie zadzroszczę. skąd taki pomysł w twojej głowie hahaha.Nie kazdy ma w sobie cecy ,ktore ty posiadasz. skoro zazdroscisz to nic nie masz i ngdy nie zarobiles i nie zarobisz. Po poziomie twoich wypowiedzi widac duzo.Netowy napinacz i nic więcej
Pokaż ty na 10zl ile masz ja ci pokażę i mój kolega...o.k...i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni...zobacz zaraz ruch mojego kolegi bo ja mam już w ....i sprzedaj...i się wtedy śmiej...o.k
słuchaj mat, on miewa od czasu do czasu akcje blutaksa w ilości kilkuset sztuk obecnych do w porywach tysiąca. nic więcej. gość przećpany musi być jak łeb. pisał tu dyrdymały o jakimś senatorze kogucie itd.. nie słuchaj jego naganiania, bo on nagania w zależności czy akurat nazbierał z tysiąc akcji to na wzrosty a jak tylko sprzeda to nagania na 1 grosz.. już go tu stara wiara zna i ignoruje
Nie słucham go , dziwię się tylko i zastanawiam jak trzeba byc zrytym , aby takie pierdoły wypisywać i do tego jeszcze być pewnym ,że ktokolwiek mu w to wierzy.
I kto mial racjie pajace sprzedajac po 4zl...pozdro...mizecie pisac wsxystko ale kto zarobil to jego a 4zl...to.....dzis pkc... 8000tys..ja czekam na 2zl...25tys k... Pozdro spekula..