Z takimi wynikami wartość spółki na teraz to 4-4,50zł na akcje. Jeśli kolejne okresy będą jeszcze ulegałby poprawą to więcej. A do tego mały free float. Takie spółki to ja lubię :)
Biorąc pod uwagę tak wiele uwag przedstawianych latami, a teraz następuje poprawa nie musisz się tutaj męczyć :) licząc teraz na spadek i odkupienie akcji.... na tej fatalnej spółce :)
Dnia 2020-10-01 o godz. 10:11 ~Hmm napisał(a): > Biorąc pod uwagę tak wiele uwag przedstawianych latami, a teraz następuje poprawa nie musisz się tutaj męczyć :) licząc teraz na spadek i odkupienie akcji.... na tej fatalnej spółce :)
już się nie męczę , jedynie ostrzegam potencjalnych naiwnych jak ja przed laty
DZIADOSTWO jest właścicielem i w zarządzie ! kto był z nimi w sądzie ten o tym wie !
Dziękujemy Ci, że poświęcasz czas i energię i ostrzegasz naród przed złem w postaci spółki PAMAPOL. Dziękujemy! :) Nie musisz sobie zadawać tyle trudu :) Każdy ma swój rozum i czyta komunikaty. Dzisiejsze wyniki każdy też widzi.
Dnia 2020-10-01 o godz. 10:39 ~ghost napisał(a): > Dziękujemy Ci, że poświęcasz czas i energię i ostrzegasz naród przed złem w postaci spółki PAMAPOL. Dziękujemy! :) > Nie musisz sobie zadawać tyle trudu :) > Każdy ma swój rozum i czyta komunikaty. Dzisiejsze wyniki każdy też widzi.
radzę rzucić okiem na wyniki kwartalne sprzed lat i to jakie miały przełożenie na sytuację akcjonariuszy mniejszościowych , ale ok. nie będę przeszkadzał w "pompce" o ile macie czym ją zrobić :DDDDDDDDDDDDDDDD
Ja dzisiaj zamykałem chociaż miałem chrapkę na więcej ale jak dla mnie sytuacja wygląda. O 9 widać było jak wszyscy wrzucili na upychanie, widać że nie ma sternika dobrego a do 10 widać było jak każdy nerwowo czekał żeby to spuścić :P wyprzedziłem kolegów i sam spuściłem sporą ilość. Dopóki nie będzie sternika widać że to wojna nerwow kto pierwszy pchnie większe zlecenie po 50k akcji, dodatkowo wyniki są dobrym pretekstem. Tak to niestety wygląda ale życze wszystkim dobrych dealów :P
Idąc tym tokiem, rozumiem, że teraz wszyscy co sprzedali po 1,70 rzuca się na kupno po 1,40. Bo chyba nikt nie zakłada po takich wynikach powrót na 1 PLN...
Uważaj to co piszesz może się sprawdzić chociaż nie tak drastycznie. Widać po dzisiejszej sesji że sternika grubasa nie było. Było mnóstwo pojedynczych osób takich jak ja którzy posiadali od 30 - 60k akcji ale bez gościa który zacznie to zbierać nie ma nic. Teraz się już pozabijać wszyscy nawzajem chcą żeby tylko to sprzedać. Chyba że poważny gracz się skusi żeby właśnie teraz to wyciągnąć ale wątpię nie ma sensu sami oddadzą ze strachu niżej.
Skoro wszyscy co mieli po 30-60k sprzedali, to za czy że ktoś to jednak od nich kupił. I zazwyczaj jest tak że za kila tygodni jak kurs już będzie >2 pln, będziecie sobienpowtarzac: na ch.... ja to sprzedałem po takich wynikach???
Sam za siebie powiem zbierałem spokojnie od maja 1~1,10 także już 1,5 było wynikiem natomiast wyznaje zasadę sprzedaj fakty a dzisiaj sprzedał się fakt wyników najlepiej ;p i ja z tego prawa korzystałem rano jak szło pkc ;p o 9 bo inaczej ciężko to wypluć w takiej ilości, natomiast masz racje ja uważam że taka cena jest możliwa i nawet będzie tylko pytanie czy ktoś lubi mrozić sobie pieniążki do kolejnych wyników (trzeba dodać że zbliżają się wybory USA, covid odsłona 2 i ponownie akcje mogą polecieć na co jest duża szansa, takie ryzyko mnie nie kręci) . Ja skorzystałem i dziękuje a Wam życzę żebyście zarobili wedle planu :). Pozdrawiam
Dnia 2020-10-01 o godz. 15:47 ~maarc napisał(a): > Idąc tym tokiem, rozumiem, że teraz wszyscy co sprzedali po 1,70 rzuca się na kupno po 1,40. Bo chyba nikt nie zakłada po takich wynikach powrót na 1 PLN...
zakładam , zniechęcenie ma swoje prawa , a Szatankom jak widać na wyższej wycenie nie zależy , byle kurs nie spadł poniżej pewnego poziomu , w oparciu o który dostali kredyt pod te akcje
Pożyjemy, zobaczymy. Kisze te akcje 5 lat. Przeczekałem jak chcieli zrobić delisting, przeczekałem jak mieli 6mln starty za 2019, a kurs był wówczas podobny. Idiotyzmem byłaby sprzedaż w momencie gdy spolka wychodzi na prostą. Gorzej już nie będzie, a prędzej czy później przełoży się to na kurs.
Dnia 2020-10-01 o godz. 17:21 ~maarc napisał(a): > Pożyjemy, zobaczymy. Kisze te akcje 5 lat. Przeczekałem jak chcieli zrobić delisting, przeczekałem jak mieli 6mln starty za 2019, a kurs był wówczas podobny. Idiotyzmem byłaby sprzedaż w momencie gdy spolka wychodzi na prostą. Gorzej już nie będzie, a prędzej czy później przełoży się to na kurs.
:DDD dobre !
następne wyniki to już w 31.marzec 2021 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi się podoba wzrost przychodów oraz informacja o zbiorze groszka 111% planu. Wyniki za 3 q za dwa miesiące. Minął termin i nie ma informacji o dematerializacji...
Z takimi wynikami wartość spółki na teraz to 4-4,50zł na akcje. Jeśli kolejne okresy będą jeszcze ulegałby poprawą to więcej. A do tego mały free float. Takie spółki to ja lubię :)
Takkkk, a kurs leci w dół z dnia na dzień. Nikt tego nie chce...? Zamiast 4-4,50, to będzie 0,40 - 0,45 zł za akcje jak tak dalej pójdzie
Wyniki pokazali super a teraz kolejny trigger dla spółki. Ludzie pamiętają jak robili zakupy kilka miesięcy temu. Morawiecki powiedział, że na razie nie wprowadza stanu wyjątkowego. "Na razie" słowo klucz. Tak czy inaczej już wczoraj widać było w 2 sklepach, że ludzie robią wzmożone zakupy na rezerwy. To będzie rok PAMAPOLU :)
Premier przed wyborami mijał się z prawdą, , że wirusa prawie już nie ma i nie ma się czego bać.Wtedy pewnie większość jemu uwierzyła, a dziś będzie o tą wiarę dużo trudniej. Na wiosnę mieliśmy lockdown jak było 100-200 przypadków, a dziś zapewne będzie ok 5000!!!! Jak tu nie robić zapasów???!!! Niestety trzeba się przygotować na bardzo trudne czasy, a jeść trzeba. JS
Dnia 2020-10-09 o godz. 08:37 ~JS napisał(a): > Premier przed wyborami mijał się z prawdą, , że wirusa prawie już nie ma i nie ma się czego bać.Wtedy pewnie większość jemu uwierzyła, a dziś będzie o tą wiarę dużo trudniej. > Na wiosnę mieliśmy lockdown jak było 100-200 przypadków, a dziś zapewne będzie ok 5000!!!! > Jak tu nie robić zapasów???!!! > Niestety trzeba się przygotować na bardzo trudne czasy, a jeść trzeba. > JS
co to jest 5000 ? w Polsce mieszka 38 mln Polaków i 2 mln obcokrajowców , jeść oczywiście trzeba ale czy naprawdę TO?
John ma frustrację iż nie sprzedał po 1,8, a teraz że nie spadło poniżej 1,2... chociaż już się nie wyżywa po akcjonariuszach, a wcześniej dziękował za dobry kurs