Nie to nie to. Po prostu na rynku jest mnóstwo młodego narybku które nie rozumie podstawowych kwestii. Jak choćby to ze cena z wezwania to amen przy takim układzie akcjonariatu i przy wyciskaniu. Min 20gr starty. No inaczej nie można tego wytłumaczyć.
Jak dla mnie zbierają słupy. Nawet po wyższej cenie. Potem, ze stratą, oddadzą po 2,42. Wzywający nie podniesie ceny wezwania a i tak dostanie brakujące 3% akcji do przymusowego po 2,42. Osobiście liczę że im się nie uda a KNF mógłby się temu przyjrzeć. Dla mnie, po wynikach, wartość spółki jest x2. Po przymusowym teoretycznie można iść do sądu po "wartość godziwą" ale szanse umiarkowane. Zwała wczoraj z 2,65 na 2,42 to ich zagrywka. Nie wiem tylko po co. Przestraszyć chyba nie ma kogo.
.Wykupią większość bez spraw sądowych i po kłopocie.Teraz jak ,,porozumienie,,akcjonariuszy ma przygniatającą większość to mamy spore przepływy DZIWNE CO ?A wcześniej było cieniutko...marże maluteńkie...i nagle : nie ma niepotrzebnych fundòw a jest wspaniałe Porozumienie Akcjonariuszy którzy wcześniej się nie znali nie znali wcześniej wyników kwartalnych i Aż tu nagle zgodnie się dogadali i wycofują spółkę jak na Piękną bajkę która się dobrze kończy ale niestety nie dla drobnych akcjonariuszy.KNF powinien sprawdzić zależności rodzinne porozumienia między np.jjr a eff bv i innporinnymiozumienia.Na zdrowie Pawełku smacznego takich jak ja którzy stracili jest wielu a Tobie zawsze mało.