• Ależ cisza .... Autor: ~Cr [81.18.200.*]
    Tak mało zostało z akcjami ???
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Pinki [213.108.152.*]
    Nie to nie to. Po prostu na rynku jest mnóstwo młodego narybku które nie rozumie podstawowych kwestii. Jak choćby to ze cena z wezwania to amen przy takim układzie akcjonariatu i przy wyciskaniu. Min 20gr starty. No inaczej nie można tego wytłumaczyć.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~panowak [37.47.33.*]
    Też tak mi się wydaje, bo już to przechodziłem. Albo będzie inaczej i będę żałował że oddałem... ale zawsze kolejna nauka przynajmniej.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ceje [79.184.220.*]
    A ja nie wierzyłem, że podejdzie aż do 2.65.
    No i zobaczymy co dalej.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Cr [81.18.200.*]
    Ja tutaj nie widzę żadnej straty.
    Jest bezpieczny poziom, który został określony. Może nie są kokosy, ale coraz szybsze zbieranie akcji jest widać.
    I do tego ktoś jak już kupuje to konkretny pakiet akcji za jednym razem
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Marcin [195.3.152.*]
    Jutro korekta
    Dlatego, że jest to jak najbardziej prawdopodobne, podchodzę z dystansem i nie oczekuję kokosów :)
    Brawo :)
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~panowak [195.189.85.*]
    No dobra, teraz widzę że to była tylko podbitka pod raport
    Niekoniecznie. Zobacz na obroty, w przeciągu całej sesji. Poranny spadek był specjalnie zrobiony.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~123 [89.64.85.*]
    Jak dla mnie zbierają słupy. Nawet po wyższej cenie. Potem, ze stratą, oddadzą po 2,42. Wzywający nie podniesie ceny wezwania a i tak dostanie brakujące 3% akcji do przymusowego po 2,42. Osobiście liczę że im się nie uda a KNF mógłby się temu przyjrzeć. Dla mnie, po wynikach, wartość spółki jest x2. Po przymusowym teoretycznie można iść do sądu po "wartość godziwą" ale szanse umiarkowane. Zwała wczoraj z 2,65 na 2,42 to ich zagrywka. Nie wiem tylko po co. Przestraszyć chyba nie ma kogo.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Mops [185.31.217.*]
    Juz od tygodnia pozamiatane, wczoraj to już tylko spekula handlowała.
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Lajk [37.47.30.*]
    Bez sensu kolego ta teoria o wyzwalaniu przez porozumienie. Bo musieli by tracić mnóstwo akcji żeby kurs zbić o kilka groszy
  • Re: Ależ cisza .... Autor: ~Fobia [5.173.240.*]
    .Wykupią większość bez spraw sądowych i po kłopocie.Teraz jak ,,porozumienie,,akcjonariuszy ma przygniatającą większość to mamy spore przepływy DZIWNE CO ?A wcześniej było cieniutko...marże maluteńkie...i nagle : nie ma niepotrzebnych fundòw a jest wspaniałe Porozumienie Akcjonariuszy którzy wcześniej się nie znali nie znali wcześniej wyników kwartalnych i Aż tu nagle zgodnie się dogadali i wycofują spółkę jak na Piękną bajkę która się dobrze kończy ale niestety nie dla drobnych akcjonariuszy.KNF powinien sprawdzić zależności rodzinne porozumienia między np.jjr a eff bv i innporinnymiozumienia.Na zdrowie Pawełku smacznego takich jak ja którzy stracili jest wielu a Tobie zawsze mało.
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.