Niektórzy liczyli na większe zyski, choć te i tak są super :) .... Wszyscy teraz marzą o drugim Mercatorze, jak dla mnie to Delko jest warte na dziś minimum 40 zł
Dnia 2020-09-30 o godz. 15:33 ~Aptekarz napisał(a): > Niektórzy liczyli na większe zyski, choć te i tak są super :) .... Wszyscy teraz marzą o drugim Mercatorze, jak dla mnie to Delko jest warte na dziś minimum 40 zł
Nie kupuj bo za mala kapitalizacja. W delko kapitalizacja 100 mln przy zyskach 10 mln. A w innogene straty 18 mln i kapitalizacja 218 mln. Im gorsze wyniki tym wyzszy kurs. Tak dziala nasza gielda
To jest coś niesamowitego co się tu dzieje, liczby powinny bronić wyników. Jednak ulica głupia to niech traci. Tutaj powyżej 20zl leciały duże pakiety. Jeszcze będziecie odkupywac ze stratą.
balon pompowany w pewnym momencie musi wybuchnąć … naganiacze na delko pisali już od dwóch dni na innych forach że spółka ta jest perspektywiczna itp. / itd. - szukali kolejnych kupców pod pompowany balon … kupcy się nie zjawili to cena zaczyna się dopiero teraz urealniać .. do ilu? nie mam pojęcia - ja raczej w takie branże nie wchodzę .