Ministerstwo MUSI przecież mieć zdolność odpowiadania na pytania przedsiębiorców. jest ich przecież 2 mln! Nie może zniknąć w obliczu nadchodzącej fali zachorowań tylko dlatego, że się nie przygotowało. Nie może się zasłaniać chorobową nieobecnością personelu, bo przecież ROZWÓJ w nazwie tego ministerstwa zobowiązuje do minimum antycypacji zdarzeń, psiakrew!
Wszystkie ręce i pieniądze na pokład! Będziecie mieli okazję do opowiadania o swoim heroizmie latem przyszłego roku.
Dnia 2020-09-30 o godz. 12:14 ~Sheep napisał(a): > Czy sugerujesz że mam wycofać moje miliardy akcji z goveny 1 dzień przed ciaglymi dla okazania mojego heroizmu? > > NIE!
Nie, mam na myśli urzędniczy epos - Judymową postawę!
Dzień dobry, Chyba powariowałeś. Sorry za "bezpośredniość", ale chyba nie zawiele masz do czynienia z przeciętnymi "cywilami"/ Ego i poza tym nic z tego..... Poprostu 90 % z nich to aż strach się bać.... Jak gdzies trzeba Pesel wpisac to panika w oczach, a tu jeszcze podpis..hasła nienazne...Grafika kijowa... i samemu bez rączki trzeba.... Ojojoj...
A gdzie nasz przyjaciel Radzio? Nie ma go ani tu, ani na Bloobciu. W ogole na Bloobciu to czuje sie jak w Truman show- gadam tylko z Toba i jakimis Twoimi botami, ktore co i rusz wyskakuja do Ciebie z jakims tekstem i milkna. Moze Owca tez jest botem, hę...?
Dnia 2020-09-30 o godz. 19:19 ~Romek napisał(a): > A gdzie nasz przyjaciel Radzio? Nie ma go ani tu, ani na Bloobciu. W ogole na Bloobciu to czuje sie jak w Truman show- gadam tylko z Toba i jakimis Twoimi botami, ktore co i rusz wyskakuja do Ciebie z jakims tekstem i milkna. Moze Owca tez jest botem, hę...?
Trudno się z Tobą nie zgodzić. Komizm sytuacji potęguje dodatkowo moja ekspozycja na bubeldyma.
Bardzo ciekaw jestem jesieni - spodziewam się zjawisk na większą skalę niż wiosną. Europa ma 420 dni do zakażenia całej populacji, jeśli nie wprowadzi środków zaradczych. Czechy 130, Węgry 150, Słowacja 140 ( wprowadziła stan wyjątkowy).
To, ze bedzie gorzej niz na wiosne, to jest juz pewne. Ci, co przezyja, na napompowani kasą z bonów, zagraja sie na kolejnych lockdownach na nowej konsolce „na śmierć”
No i bardzo dobrze jak się wszyscy z covidem poznamy.
Będzie selekcja. Po trzecim zachorowaniu, za parę lat ilość pasożytów świata spadnie do ekologicznego poziomu. I tak planeta zostanie uratowana. Kolejnym etapem będzie rozwój bootow bo jednak będą chyba musiały nauczyć się sama produkować. Chyba że cowid bedzie wybierał tych mniej sprawnych umyslowo. Choć podobno i mózg tych bardziej inteligentnych po którymś zachorowaniu też będzie pewnie ułomny.
To pokręcone dzieło to produkt boota owieczki
Urwało... stwierdzam że już miałam Covid....
A może to faktycznie powrót do życia sprzed życia... Może to pamięć owcy z mroków średniowiecza?
Aaaameeen