jakby ktos to potrafił naprawde zakopac na rok ,dwa i nie zaklądac to 400% pewne ale łatwo sie mówi zysk bedzie kusił a bedzie grubo Ja niewierze bo zawsze jak kupie to spada wszystko ostro ,wsiadłem wczoraj 12.30 i mówie rano doły ,a tu 18 kilka sesji bedzie
Żyje się jakoś, 90 % zysku jak do tej pory na aliorze, żaba sie pojawia tutaj jeszcze?
pozdrawiam
24.06.2021, Warszawa (PAP) - Agencja S&P zmieniła perspektywę ratingu Alior Banku do stabilnej z negatywnej i podtrzymała długoterminowy rating banku na poziomie "BB" - poinformowała agencja w komunikacie. (PAP Biznes)
"Agencja uzasadnia zmianę perspektywy ratingowej Banku przewidywanym wzrostem organicznym akcji kredytowej Banku w ciągu najbliższych 12 miesięcy, przy braku istotnych nowych problemów z jakością kredytów oraz oczekiwaniem, że Bank w razie potrzeby otrzyma wsparcie inwestora strategicznego - Grupy PZU. Dodatkowo, Agencja zakłada, że problemy z jakością portfela Banku zostały w pełni rozwiązane poprzez zwiększenie pokrycia rezerwami kredytów z utratą wartości oraz zawiązanymi rezerwami na zwrot prowizji od kredytów konsumenckich."
Black,
czytam zawsze Twoje wpisy z zainteresowaniem. Już nie wiem gdzie, ale sugerowałeś, że PKPCARGO jest dobrą opcją.
A ja widzę, że leci na łeb i na szyję.
Część black . Od tamtej pory sprzedawałeś i kolarzówa czy trzymasz większość? Mnie kilka razy dupa bolała i to nie od niestrawności... Przetrzymane i trzymam dalej . Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku będę miał spłacony kapitał początkowy w całości i to z dywidendy, więc jak na razie nie ma sensu tego ruszać, no chyba że dokupić nieco