Niestety, ale ci co już nabyli akcje ( i to dość dawno) maja zupełnie inne zdanie. Będa się zaklinac , że to najlepszy wybór i wypisuja różne bzdury : np. "bo mało spada i wiele nie stracili " (sic!) Wiekszość co jeszcze ma akcje ltx przypomina członków sekty , którzy gotowi są umrzeć niż przyznać się do błędu
Dnia 2020-09-29 o godz. 19:49 ~Sipowiec napisał(a): > Niestety, ale ci co już nabyli akcje ( i to dość dawno) maja zupełnie inne zdanie. > Będa się zaklinac , że to najlepszy wybór i wypisuja różne bzdury : > np. "bo mało spada i wiele nie stracili " (sic!) > Wiekszość co jeszcze ma akcje ltx przypomina członków sekty , którzy gotowi są umrzeć niż przyznać się do błędu
ej, ja się przyznaję do błędu. ale i tak jest wesoło. poza tym coś w tym jest, że mając lentex można wyjechać na sześciomiesięczne wakacje nie martwiąc się o kurs i nie zaglądając codziennie na banana z duszą na ramieniu. lentex jest też dobry na wieloletnią śpiączkę np. po wypadku samochodowym. kiedy człowiek w końcu się z niej obudzi, to nie doznaje szoku i nie zapada na nią ponownie z powodu lentexu, bo kurs jest taki sam jak w dniu zapadnięcia na nią. myśli, że przespał co najwyżej jedną sesję na bananie...
Ja sie przyznaje że w to gówno zainwestowałem i to niemałe pieniadze. Zakladałem jak pewnie kilku na tym forum że wszyscy już pojechali a ten smieć jeszcze nie wiec nie oczekiwałem +50% + 100% ale chociaż marnych 20% a tutaj kompletne gówno. To sie nadaje naprawdę do zbadania bo wszyscy dookoła trąbią wszem i wobec o sprzedaży kontraktach a tutaj nic. Wystarczy przejrzeć strukturę sprzedaży działu rozwoju tej firmy to nie na krzyż dwie osoby a tutaj cisza tak jakby za "nasze" pieniądze banda darmozjadów nic nie robiła a sądze że to nieprawda tam się dzieje tylko ktoś ma w tym ukryty cel a najgorsze jest to że niewiadomo jaki co może mieć wplyw na nasze pieniadze zainwestowane w tę spółkę. Wiem że zaraz będzie atak na mnie że przecież zgodnie z regulaminem spółek giełdowych LTX publikuje wyniki i raporty ale to nie te czasy że wystarczy jakiś z d...u raport zawiesić na stronie tylko aktywnie rozwijać spółkę i komunikować na bieżąco wyniki oraz rezultaty tym bardziej że te pieniądze są nie tylko Sobika czy MOSKI w 100% tylko również innych.
Moja propozycja aby założyć grupę i tam się zjednoczyć niż miesiącami narzekać na tym forum.
dokładnie i dlatego jak za jakis czas Lentex będzie rusł . To bedę wiedział ze główni akcjonarjusze przyczynili sie do trzymania kursu teraz ,poto zeby wyleszczyć innych i są spekulantami. zresztą M K ma przyszyta opinie spekulanta i po obserwacji co tu sie dzieje latami też mam taką opinię .
Pare osób już wyniki za III kw zna..musza być szokujące skoro perła sie kula na mega obrotach... osoba odpowiadająca za marketing w firmie od poczatku roku powinna zostac przywiązana do skarbonki na rynku w Krakowie i kazdy akcjonariusz powinien miec możliwosc ,,wypłacenia liścia' i kopa ze szpica po sam obcas..a potem po zakończeniu ceremoni nasz bOOsy paleciakowy powinien wykonac runde honorową z delikwentem... Amen
No tak , ale zauwaz ze wszedzie pospadalo i to na wielu spolkach o wiele bardziej spektakularnie. Covid wraca , cos czuje ze inwestory znow wrocą na covidy i jesli faktyczne ta linia do wloknin ma byc to kurs moze skoczyc ciutke:).
Pospadały ale weż punk odniesienia z ilu na ile a jaka była baza np w marcu czy kwietniu i nawet jeszcze w maju. Każda ze spółek tzw covidowych zanim się zrypała poszybowała x do góry. I to nie musiały byc scricte covidowe tylko pochodno jak już pisalem presez puścił bąka i spółka do góry. Przykład GL COSMED to społka od KRETA do czyszczenia rur a jak ogłosili że mydła APART do rak zacząną sprzedawać to do góry Co to za info jak tego badziewia na rynku jest mnóstwo. HARPER kolejnac czy CORMAY - spoleczka z Łomianek -miejscowośc z domkami jednorodzinnymi pod Warszawą a akcjie jak poszły? Ok teraz sie zrąbały z 3,30 na 1,5 ale jeszcze w czerwicu i lipcu grałem na niej i spokojnie dawała 40% w miesiąc.
Ciekawią mnie opinie takich sipowców wieszczących tu krach i apokalipsę. Wygląda tu że część osób pozbyła się papieru i mocno obrzydza reszcie spółkę tylko w jednym celu. Prawdziwy altruista z tego sipowca, modlę się codziennie za tego naszego anioła strona xd.
bossy miał miec paleciaka na zime w otulinie a tu sie na to nie ma bo firma marnuje swój najlepszy czas w historii i jak sie corona podleczy to 5 zł.. no może 5,50
bOOsy wam obiecał II JAPONIE a mcie JA P.... i zima w japonkach.. Bossy weż no zapodaj jakaś opowiesc z zielonego lasu.. albo don sippo niech opowie jak grał pejsem na mandolinie przy Monciaku...
Napiszcie jak nazwalibyście teraz turbo perłe ...inwestycyjną gwiazde galaktyki...Tylko bez beczenia ze prezes to, prezes tamto..ot taki REBRANDING a dla preziunia podwyżka za wzorowa służbe tyle ze chyba nie dla dobra ogółu..Śmiało ...