naprawdę niezłe! to co pokazali na fb platigebroadcast to wirtualna rzeczywistość, coś rewolucyjnego jednak zrobili i wydaje się, że szeroko to w reklamie zastosują cyt ''We’ve successfully completed the last round of tests and we’re happy to announce we’re ready for real productions! Looking forward to the bright future!'' hehe, ostatnio prezes w spotkaniu z faux paux siedząc sobie koło kolesi dziennikarzy nagle powiedział, a może mnie tutaj nie ma? https://www.ipla.tv/wideo/sport/Faux-Paux/5015844/Faux-Paux-Odcinek-28-ft-Karol-Zbikowski/9cab2ee1e46f8c89fe19c41fd9c3780a?fbclid=IwAR11_6KdIIzEDkEQtKudidH8VLpMybCvDtPVtK2MERuOKBRgvumFtChsk8o oczywiście, chodziło mu o to te bajery z broadcast virtual events, np mogą już zrobić jakaś galę i wygląda to jakby wszyscy zaproszeni goście siedzieli w razem w jakieś sali i impreza normalnie się odbywa a, tak naprawdę każdy jest w swoim biurze... bardzo, ale to bardzo ciekawy kierunek zainteresowań spółki i to jak na czasie...
wszystko fajnie, ładnie, spółka z perspektywami, nowymi rozwiazaniami, super kadra i nowe zlecania, ale kurs jakoś za tym nie idzie już od dawna. Trzeba zmienić rynek na główny
to wirtualne okno to przede wszystkim furtka do nowej jakości w reklamie pli zarabia na reklamie całkiem fajnie, a może fajniej bo mając takie cudeńka to wirtualna strzelą z biblioteki krajobrazu i nie muszą tam jechać ekipą aby, kręcić zdjęcia do reklamy a to obniży koszty i podwyższy marżę ps> o ile wiem zmiana na rynek główny jest w planach spółki, ponoć główni akcjonariusze są zainteresowani...
@zxc cyt ''No to widzimy się 26.11 na walnym.'' hehe, ale przyjacielu to walne już było...rok temu! ps> to pokazuje jak umiemy czytać ze zrozumieniem do tego czasem dyskutujemy o niczym...
nic nie szkodzi, ale dobrze się samemu sprawdza...choć nie zawsze w tym przypadku, czytając ciebie też się cieszyłem na to walne... ale, jak potem przeczytałem komunikat to się uśmiechnąłem bo, jakbyśmy opierali się wyłącznie o forumowe wieści to nie wiem co z tego by wyszło? ps> trzeba się nauczyć oddzielać ziarna od plew np ostatnio jakaś badziewna dyskusja o drzewku w pogodzie się na tvp info urodziła, nie szkoda czasu? temat dyskusji: co to oni nie wymyślili? hehe, ale, to co my wymyślamy to dopiero jest!
fajne rzeczy wymyślają naprawdę warto zajrzeć na ich stronkę na fejsie... PlatigeBroadcast/ zastosowanie tych bajerów w edukacji jest praktycznie nieograniczone videos/287872852203093/ brawo!