Kin... jakiś tam Po co tu leszczu się udzielasz? Chcesz kupić tanio... czyli tez czekasz na wzrosty. Ķłamczuszek z ciebie. Tzw Pinokio bez papieru... hehe
Whisky piję... wypije przy 30 może 50 a może znacznie wyżej za rok???
Może taka zabawa.... zakład... ??? Nue stać Cię...
uuu horyzont Ci się misiu kolorowy zmienił z tygodnia stuknął przyszły rok, jakbym nie liczył na wzrosty to by mnie tutaj nie było, nie bądźmy idiotami, ale póki co nie ma co liczyć to jest moja opinia.. a o moje kwity niech Cię głowa nie boli, łyknij sobie bo niepotrzebnie się unosisz ;)
Jestem na tym forum, więc nie ukrywam, że życzę papierowi jak najlepiej. Nie mam powodów do stresu. Natomiast nie ukrywam swej irytacji na posty niektórych osób. Rozumiem, że ktoś czasem chce coś napisać i ma jakąś szansę, że kiedyś stanie się to prawdą. Natomiast każdy post, że będzie 8 zł jest już żałosne. Są użytkownicy, którzy tutaj się udzielają niezwykle rzadko, jednak bardzo miło się czyta ich ciekawe obserwacje czy opinie. Od 4 września nie było ŻADNEGO dnia, w którym kurs wynosił 8 zł lub mniej. Natomiast jedyne posty niektórych osób to 8 zł, bądź 30 zł...
póki co bliżej tym co chcą 8, niż tym co chcą 30, whiskyman pewnie zalany po weekendzie, Jasio gada z mewami na wybrzeżu, pewnie jakieś nowe insajdy nowe będzie miał i niezwłocznie się nimi podzieli, akcjonariat przypomina cyrk, a kurs swoje