• skup akcji Kruka Autor: ~Basia [89.72.194.*]
    trzeba w ciągu tego lub następnego tygodnia sprawdzać na stronie Kruka w zakładce relacje inwestorskie. Skup będzie sie odbywał przez biura maklerskie ale tylko te wytypowane przez Kruka
  • Re: skup akcji Kruka Autor: ~Ted [188.147.107.*]
    Co znaczy te wytypowane przez kurka? Jak ktoś ma w innym to nie będzie mógł wziąć udziału?
  • Re: skup akcji Kruka Autor: ~Kuba [37.248.213.*]
    Czy to prawda, że redukcja w skupie wyniosła 61%, czyli prawie 40% akcji udało mi się sprzedać za 350 pln?
  • Re: skup akcji Kruka/Kuba Autor: ~mabmab [83.23.252.*]
    Jezu .... chcesz mi powiedziec ze sam wypelniles ankiete w DM? A w ktorym jestes tak z ciekawości pytam - żaden wstyd odpowiedzieć. Wezwanie dotyczy 1% ogolnej liczby akcji w obiegu. Wez kalkulator i policz sobie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.71.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: skup akcji Kruka Autor: ~JJ [5.173.109.*]
    MYŚLAŁEM ZAKUPIĆ KRUKA ALE TO JAKAŚ LIPA
  • Re: skup akcji Kruka Autor: drizd [165.225.206.*]
    Witam,
    Może to pomoże w temacie: Pisałem dzisiaj do Kruka i poniżej informacja jaką otrzymałem:

"Dzień dobry,
    dziękujemy za kontakt z zespołem IR.
    Jesteśmy obecnie na etapie wyboru domu maklerskiego, który w imieniu Spółki będzie prowadził zapisy na skup akcji. W najbliższym czasie ogłosimy tę informację, a następnie podany będzie do publicznej wiadomości harmonogram skupu akcji. Będziemy o tym na pewno informować na naszej stronie internetowej w aktualnościach: link, w zakładce dywidenda i skup akcji: link  i raportami bieżącymi. 

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt."

Pozdrawiam
  • Re: skup akcji Kruka Autor: ~Panstanislaw [31.183.162.*]
    Pojawił się komunikat Kruka
    Oferty będą przyjmowane od 19 października do 13 listopada, a przewidywany dzień podjęcia przez spółkę decyzji o przyjęciu ofert to 16 listopada.
[x]
KRUK 1,34% 476,90 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.