• Taki cytacik Autor: ~swiss [77.69.27.*]
    z wczoraj.
    ( prosze nie spekulowac nt.IP ,przed poludniem jeszcze deszcz i slota a od 3 godzin swierszcze graja na skrzypkach . Ksiezyc , wino, 27 C .)
    Ale do rzeczy: Michal Stryjak , Head of Software Development at Data Walk napisal wczoraj:
    W poniedzialek oficjalnie potwierdzilismy zakup systemu DataWalk przez departament of Labor w USA i pilotaz dla policji W Toronto . Wtorek, sroda , czwartek to rozne ciekawe ( i burzliwe tez) spotkania planistyczne , rekrutacje z super kandydatami , spotkania 1-1 z czlonkami ( i czlonkiniami) mojego zespolu . W piatek niesamowita wiadomosc o zakupie naszego systemu przez kolejna instytucje - Departament of Defence w USA
    Departament of Defence, Departament of Justice, Departament of Labor, Departament of Homeland Security. Jak nie czuc dumy z pracy w takiej firmie, z takimi ludzmi ( BTW rekrutujemy).
    I nie wspominam nawet , ze przez caly ten czas pracujemy z calym zespolem nad rewelacyjnym projektem , gdzie autentycznie przyczyniamy sie do poprawy bezpieczenstwa w naszym kraju.
    Tak to byl ciekawy tydzien.
    Koniec
    Brzmi jakos cute.Prawda? No to zdrowko
  • Re: Taki cytacik Autor: ~Tom123 [89.66.122.*]
    Zdrówko
  • Re: Autor: ~1231 [83.25.98.*]
    Spółka o wartości księgowej niecałe 4.zł wyciągnięta do 200zł i ze strata po IQ 3,5 mln to fenomen GPW.
    Dlaczego w komunikacie spółka nie podała wartości kontraktu?
  • Re: Autor: ~Juk [94.254.208.*]
    Po to, żebyś się ślinił z zawiści. Nie zdążyłeś wsiąść do pociągu to znoś to z godnością
  • Re: Autor: ~truth [89.231.145.*]
    Nie warto wdawać się w spory, a poza tym pociąg jeszcze nie ruszył. Ja kupowałem od 70 do 170 i mam średnią 100, posiadam ok. 600 akcji, a chętnie dobiłbym do okrągłego 1000... ale niestety nie mam już wolnych środków :D, a w DataWalk mam ponad 30%... Mam również udziały w Mercatorze (czekam 3q-4q), Biomed (też do końca 2020), Unimot (do 2021), Asbis (dla dywidendy), Mirbud (do 2021)... no i nieszczęsne XTB za 27,5 zł :D ... czekam na odbicie, a wtedy zakupię DW... obawiam się tylko, że wówczas cena nie będzie tak atrakcyjna jak teraz. No chyba, że będą jeszcze spadki przy okazji jesiennego świrowirusa.
  • Re: Taki cytacik Autor: ~jah [188.146.187.*]
    zdrówko...

(spóźnione... ;-)
  • Re: Taki cytacik Autor: ~Karol [192.162.128.*]
    Czekamy aż wreszcie spółka coś zarobi bo na razie to same straty. Przez dziesieć lat ponad kilkadziesiąt milionów straty.
  • Re: Taki cytacik Autor: ~juk [79.189.66.*]
    Dnia 2020-09-28 o godz. 09:54 ~Karol napisał(a):
    > Czekamy aż wreszcie spółka coś zarobi bo na razie to same straty. Przez dziesieć lat ponad kilkadziesiąt milionów straty.

Hahaha, tak powiadasz? To przeczytaj prospekt IPO i wtedy zabieraj głos. W najbliższym czasie (czytaj lata) nie przewiduje się tu rentowności. Skoro już to wiesz to inwestuj albo daruj sobie tego typu komentarze bo nikogo tym nie wystraszysz.

[x]
DATAWALK 0,87% 116,00 2026-07-01 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.