Widzę, że ktoś się pojawił kto się zna na rzeczy... policzyłem to... poniżej 21 groszy ktoś oddał akcji za 66 768 złotych, co przy kapitalizacji 600 mln jest niczym... mam nadzieję że się załapałeś na promo... ja niestety nie...
Człowieku co za bzdury wypisujesz za 3 dni wypad z ciągłych na 2 fixy a jak dobrze pójdzie to może 1 tygodniowo. W co ty kasę ładujesz to bezwartościowy chłam 1 grosza nie warte. I nie pisz bzdur i nie nakręcaj się bo nikt zdrowo myślący tego nie rusza.
Poza tym listy spółek na 2fixingi i pojedyncze już podane. Sprawdź i nie siej fermentu bo bicie piany nie służy twojej wiarygodności. Polecam przejrzeć ostatni raport kwartalny
Straszne bzdury wypisujesz. Cos mi się zdaje ze po taniości chcesz akcje kupić. GPW 20.09.2020 zakwalifikowała 41 spólek na fixy i nie ma tu CFI. Myslę że co najgorsze od strony covid już za nami . 2 gi kwartał widać ze wstępnych ze nie był dobry ale ja czekam na szacunki za 3 kwartał i tu spodziewam sie znacznej poprawy. A przypomnę że cały czas zarejestrowanych na GPW jest tylko ok 27mln akcji . Jak to ruszy to będzie miło popatrzeć.