hej dawno mnie tu nie było , może ktoś mi powiedzieć dlaczego dust jest droższy od tbulla? ghost - jeszcze tu się udzielasz ? ciekawa sytuacja chyba , może niedługo przyjdzie czas że spekułka wróci na tbulla ? przy 14 to sam to przemyślę.
szczerze mówiąc nie wydaje mi się , jak opuszczałem forum ( sprzedałem o czym pisałem ) to tbull był około 30 a dust kilkanaście . to że dust rośnie nie jest na pewno zasługą panów z tbulla ale to że tbull spada przeciwnie . ja bym obstawiał że tbull już nie ma dusta i wtedy wszystko jest jasne .
Żeby dust osiągnął sukces t-bull musi jeszcze sporo urosnąć, a potem spektakularnie zjechać. Co do zachowania tlb to brak podstaw do wzrostów. Konkurencja jest coraz większa, i raczej US zrobi wszystko by nie zwrócić podatku.
Czy Ty wogóle myślisz co piszesz? Gdyby T-bull pozbył się TheDusta to żaden powód do spadków bo kase zasiliłoby 5-7 mln zł ... Pomijając już fakt że na pewno nadal ma minimum 10 % bo narazie zadnych komunikatów nie puszczali o przekroczeniu progu.
PS : Siedze na THE DUST od roku .... Jak bym miał wolny hajs to chętnie bym kupił T BULA za te 20 zł ich pakiet 12.20 % akcji THE DUSTA za 2 lata będzie warty sporo kasy moim zdaniem.....