• Układ Autor: ~Karol [83.28.215.*]
    Ktoś wie jak wygląda przebieg postępowania ukladowego?
  • Re: Układ Autor: ~Max [188.146.53.*]
    A rata za obligacje. Wiem że nie płacą ale jakoś bez słowa cisza Przydałby się dać jakąś zmianke o tym i co dalej Czyżby na naszych oczach rodził się kolejny złodziej Coś za wielu Ciekawe gdzie jest prokuratura ministra zego? A tak zapomniałem on woli ścigać czarneckiego bo nie chciał im spr, edac banku za 1 zł
  • Re: Układ Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    co ci z układu, jak i tak nic nie zapłacą
  • Re: Układ Autor: ~Karol [83.28.215.*]
    Będzie dobrze, nie dramatyzujcie.
    Dnia 2020-09-28 o godz. 21:18 ~Karol napisał(a):
    > Będzie dobrze, nie dramatyzujcie.

tak tak, będzie cudownie. co ty bierzesz że masz taki odlot?
  • Re: Układ Autor: ~Jatek [155.133.35.*]
    Marian, znalazłeś się. Na innych forach również trollujesz!!!
  • Re: Układ Autor: ~getbackakcje [37.30.50.*]
    Pamiętajcie ten wpis
    Jak nie chcecie układu lub chcecie decydować sami to WYŁĄCZCIE się spod kurateli.Bo nie ma pewności że propozycja układowa nie zmieni się w ostatniej chwili
  • Re: Układ Autor: ~Jatek [188.146.33.*]
    Kolejny troll?
  • Re: Układ Autor: ~RR [88.156.139.*]
    Przy takiej ilości wierzytelności z jakiej będzie wykonywał głos kurator, o wiele rozsądniej przekonać kuratora do swoich racji, niż głosować samemu (bo to nic nie da).

Na razie czekamy na nowe propozycje układowe. Poprzednie były dosyć korzystne dla obligatariuszy, nowe raczej też nie powinny być złe. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby wierzytelności wynikające z tych obligacji, które były/są na Catalyście w ogóle nie były objęte układem i spłacane w całości z przedmiotu zastawu.
  • Re: Układ Autor: ~getbackakcje [188.147.102.*]
    Można też wycofać się z układu czyli przyjąć wartość zerową a potem działać samodzielnie nie będąc związany żadnym układem
    Bez większego nowego gracza nie uda się wyjść na prostą. Ciekawe czy ktoś chce go przejąć, ktoś coś wie?
  • Re: Układ Autor: ~Roman [46.169.136.*]
    Dnia 2020-10-06 o godz. 20:29 ~Jatek napisał(a):
    > Bez większego nowego gracza nie uda się wyjść na prostą. Ciekawe czy ktoś chce go przejąć, ktoś coś wie?

Pytanie czy wgole warto
    patrząc na portfele, myślę że nawet bardzo
  • Re: Układ Autor: ~Adam [89.77.188.*]
    Moje obligacje marcowe 2021 są zabezpieczone zastawem, wiec logiczne, że muszą być spłacane z przedmiotu zasawu i z tego co wiem większość obigacji była zabezpieczona.
    Dnia 2020-10-08 o godz. 15:38 ~Adam napisał(a):
    > Moje obligacje marcowe 2021 są zabezpieczone zastawem, wiec logiczne, że muszą być spłacane z przedmiotu zasawu i z tego co wiem większość obigacji była zabezpieczona.

zabezpieczona... hehehe. to bierz to zabezpieczenie, bierz te portfele i jedź w teren windykować, zobaczysz co warte jest to zabezpieczenie :)
[x]
KME -0,77% 0,26 2026-05-15 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.