• Coś się tu kroi... Autor: ~Tiger [5.173.58.*]
    Ja noga na nogę i obserwuję:)
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~Bro [5.173.108.*]
    Skąd takie przypuszczenia??
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~zjadacz-dywidend [87.205.170.*]
    Coś mnie lewa stopa swędzi.
    Wyrwie dziś, najpóźniej w przyszłym tygodniu.
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~SEV [89.64.84.*]
    Ja też tak myślę, prawe ucho mi przytyka, to na wzrosty ! :) Końcówka roku, przetargi w IT czas rozpisywać i wygrywać.

Dwa tygi i pewnie info o Walnym + uchwały . Na nic się nie nastawiam ,ale może coś wpadnie do kiesy :) czas wracać na maxy z tego roku, czyli 4,9 pln a potem można jeszcze dalej !

Do boju !!!

Ciekawe, czemu Ci z Biomedu nie mogą tu przyjść, tak spółdzielnia ich rozkręciła, kto by przypuszczał jeszcze rok temu, że ta spółka będzie robić 100-300 mln obrotu na sesji . Wpdnijcie na Seva na kilka miesięcy, może nawet duży akcjonariat by się wymienił gdyby wskoczyło z 3 na 30 pln :)
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~Halo_Spółdzielnia [89.64.84.*]
    A do 30pln potrzeba tylko 500.000 pln i zlecenia PKC .
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~Max [83.13.237.*]
    Info by się jakie przydało albo chociaż plotka jaka...
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~Sypanko [31.0.45.*]
    Tak się zastanawiam czemu przy tam małym ff (realny jeszcze mniejszy) nie mogą wywalić spółki na 100 zeta przykładowo. Jak mają 95proc ff to nie powinien być problem. A później żenić papier na szczytach....
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~zjadacz-dywidend [87.205.167.*]
    Czyżby zmiany w akcjonariacie SEV?
    "APN Promise rozpoczyna przegląd opcji strategicznych
    Zarząd APN Promise podjął decyzję o rozpoczęciu procesu przeglądu opcji strategicznych - podała spółka w komunikacie.
    Jak podano, zarząd rozważy różne opcje, w szczególności: zawarcie aliansu ze strategicznym partnerem lub partnerami, poszukiwanie inwestora lub inwestorów, a także dokonanie transakcji wiążącej się ze zbyciem posiadanych aktywów. Spółka nie wyklucza też innych opcji, jeżeli zostaną one uznane za korzystne. (PAP Biznes)"
  • Re: Coś się tu kroi... Autor: ~mari [188.121.15.*]
    kiedy tu bedzie raport za 1kw roku obrotowego tj lip/sier/wrz?
[x]
SEVENET 1,12% 2,70 2025-12-11 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.