Ja też tak myślę, prawe ucho mi przytyka, to na wzrosty ! :) Końcówka roku, przetargi w IT czas rozpisywać i wygrywać.
Dwa tygi i pewnie info o Walnym + uchwały . Na nic się nie nastawiam ,ale może coś wpadnie do kiesy :) czas wracać na maxy z tego roku, czyli 4,9 pln a potem można jeszcze dalej !
Do boju !!!
Ciekawe, czemu Ci z Biomedu nie mogą tu przyjść, tak spółdzielnia ich rozkręciła, kto by przypuszczał jeszcze rok temu, że ta spółka będzie robić 100-300 mln obrotu na sesji . Wpdnijcie na Seva na kilka miesięcy, może nawet duży akcjonariat by się wymienił gdyby wskoczyło z 3 na 30 pln :)
Tak się zastanawiam czemu przy tam małym ff (realny jeszcze mniejszy) nie mogą wywalić spółki na 100 zeta przykładowo. Jak mają 95proc ff to nie powinien być problem. A później żenić papier na szczytach....
Czyżby zmiany w akcjonariacie SEV? "APN Promise rozpoczyna przegląd opcji strategicznych Zarząd APN Promise podjął decyzję o rozpoczęciu procesu przeglądu opcji strategicznych - podała spółka w komunikacie. Jak podano, zarząd rozważy różne opcje, w szczególności: zawarcie aliansu ze strategicznym partnerem lub partnerami, poszukiwanie inwestora lub inwestorów, a także dokonanie transakcji wiążącej się ze zbyciem posiadanych aktywów. Spółka nie wyklucza też innych opcji, jeżeli zostaną one uznane za korzystne. (PAP Biznes)"