Musicie się nauczyć cierpliwości, nikt darmo kasy nie daje. Jeżeli chcą jeszcze tanio zebrać to tylko po to żeby dobrze zarobić , a że jeszcze jakiś leszcze się trafia to nie dziwota że polują na niegodne
Będzie dobrze patrz na wykres i ucz się go czytać jak lekarz EKG. Tu wybicie następuje zawsze po konsolidacji papier musi być czysty i maksymalnie zebrany i od skok na 40 procent i tak pomału na coraz wyższe poziomy. Długo terminowo nie warto się bawić bo w roku bez skakania zarobisz ponad 100 procent, chyba że chcesz pograć na krótko czyli łapać procenty.
Przyznaję strzeliłem gafę bo mogłem spoko wszystko wywalić po 1,5 1,4 to mój błąd ale niema nic złego co by na dobre nie wyszło to jest do kupiłem taniej. Napisałem stedniom 65 groszy ale to przed pierwszym odbiciem na 1,60 i najwięcej. Nie zdradzam ile bo to już moja prywatna sprawa. Co do przyszłości idziemy w kierunku 2 złote co może nastąpić w każdej chwili. Powiem wam jedno tu cierpliwie za robicie więcej jak na cowidach ja już mam pewne prawie 50 procent a mógłbym mieć i ponad 100.ale to tylko kwestia czasu i będzie.
No cóż ja nikogo do niczego nie namawiam a co do spółki to po tylu latach gry na giełdzie a gram od powstania giełdy to już nauczyłem się jednego, kota w worku nie kupuję. A co do twojej uwagi o zarobku biomedu o powiem ci tylko ze tych graczy co kupili po 50 groszy i załóżmy że sprzedali na górce było tyle co wygrywają 6 w totka. Pomyśl o tych co kupowali górce ile mają w plecy i już nie odrobią. Pozdrawiam i życzę dużo zysków ale to nie takie proste jak się wydaje. Wirtualnosc niestety różni się od rzeczywistości.
Dzięki Elvis. Jak mawiał klasyk: zyski na giełdzie płyną od aktywnych do cierpliwych. Twoje rady są cenne ale ja mam niższą średnią od Ciebie:) Niemniej zysków w inwestowaniu życzę.
P.S. Zawsze jednak może być tak, że górka już była...