Panowie, cierpliwości,niech się jeszcze spokojnie pokusi,chyba że chcecie wyjść.Jesli ktoś uważa że spółka niedobra sprzedać,a jak widzicie potencjał dokupować póki tanio.Jak pokażą zyski,nie będzie już ten poziom.Uwazacie że brali po średniej 1,6 bez obietnicy dużego zysku?
Osobiście uważam, że jutro będzie pismo o wydłużeniu terminu płatności np. do 30.11. lub 31.12.2020 r. Obym się mylił. Ogólnie nastąpił jakiś "zastój informacyjny"!!!
Lepiej na to nie liczyć to się nie rozczarujemy, zresztą równie dobrze mogą to załatwić jakimś wkładem niepieniężnym a sama operacja może być czysto księgowa... nie wiadomo co w tym IGS kombinują i dlaczego akurat ich wykupują. Jak już wcześniej pisałem, raczej nastawiałbym się na szereg innych inf w tym wg mnie najważniejsze - akcje dla Szwedów, które powinny już spływać (zgodzę się z kolegą XYZ, że ostatnio bieda z informacjami a po walnym mogli już wiele zdziałać...) a nie te 30mln.
Dlaczego na to nie liczyc? Jak najbardziej trzeba. Podali info z koncem lipca na igs ( po tym jak zrobili aktualizacje wyceny tych 67% udzialow) ze zaplaca kase fiv z koncem wrzesnia.
Jezeli wszystko idzie zgodnie z planem dzis jutro powinno byc info. To ze pozniej beda musieli objac nowa emisje w igs to drugie.
Jezeli przesuna termin to bedzie znaczylo ze covid jednak ma na nich negatywny wplyw...i mozna przypuszczac ze w zakresie liczby aktywnych uzytkownikow spoko rowniez.
No i wydłużyli... ALE jestem zaskoczony bo może faktycznie chodzi o gotówke... no i ten termin 28 jest zastanawiający bo to środek tygodnia więc może mają już konkretny kalendarz działań?
Moze szykuja parkiet info? Kasa za igs..liczba uzytkownikow spoko..wprowadzenie do obortu 6mln akcji...potem raport za 3 kw itp. Moze gdzies tam jeszcze info o telekomie...marzenia
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się, że termin przedłużenia płatności będzie dłuższy, a tymczasem ... tylko 4 tygodnie. Zobaczymy, czy to jedynie "zasłona dymna", czy też cała "układanka" jest już na takim etapie, że więcej czasu im nie trzeba. Zobaczymy. W oczekiwaniu na nowe komunikaty pozdrawiam cierpliwych!!!!
Kolego na razie boczniak,bez info o kasie,nic nie ruszy.
Akcjonariat tu słaby,chyba większość by oddała,ale nie ma komu .Pożyjemy, zobaczymy.Pozdrawiam cierpliwych.
Takiego infa się spodziewałem i liczyłem że będzie okazja kupić w dobrej cenie i tu się rozczarowałem ale mam nadzieje że jutro pojawi sie kilku zrezygnowanych.
A ja dziś teścik robiłam. Można by ten obrót rozbujać bez trudu i bez większych nakładów.Pomalu to po mału ale i bez trudu. Chętni kole 0,7 są w porównaniu z niektórymi spółkami.
Nie wiem jak wy ale ja o ten papier jestem spokojny. Widać ze biznes sie rozwija, śledze wszystie informacje co podają. Czy jest 1.20
czy 0.60 to nadal okazja. Mają strategie którą realizują, ludzi którzy za tym stoją mają głowe na karku.
Pozdrawiam
Panie i panowie, naturalną rzeczą na giełdzie jest, że jedni kupują inni sprzedają.Fintech to inwestycja,a nie spółka do gierek . Pisałem wcześniej że przy małej płynności będą duże ruchy góra, dół, słabi nie mogą zdzierżyć wirtualnej straty i sprzedają.Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat
Takie ruchy pamiętam tu od zawsze,jak chcesz kupić podbijasz,jak chcesz sprzedać to leci na pysk.Mysle że zainteresował się papierem ktoś nieduży, stąd taki mały ruch w górę, ktoś trochę zebrał i grawitacja c ściąga kurs do dołu,ale jak pojawi się popyt,przy sprzyjającym makro to będzie grubo.Zdrowia i cierpliwości życzę.