• Ostatni dzień lock up Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Wypada dzisiaj. O ile mnie pamięć nie myli. Trzeba od jutra obserwować baczniej notowania i transakcje pakietowe na nc.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~Rr [37.109.33.*]
    Na razie to ktoś jeszcze wywala.klasyka. podbicie kursu kilkoma akcjami następnie wywalanie i na koniec sesji znów podbicie kilkoma akcjami. Niestety dziadowski obrót na to pozwala. Jeżeli ktoś sypnie jednorazowo kilkunastoma tysiącami akcji to zwała będzie potężna. Niestety obroty i podstawy tej spółki są bardzo mizerne.chociaż spółka ekonomicznie nie stoi wcale źle ale gwiazdą ty giełdy to chyba ona nigdy nie będzie.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~gracz [185.70.181.*]
    Cierpliwie czekam. Mają zaplanowaną strategię rozwoju i realizują to skrupulatnie. W końcu się wydarzy co się ma wydarzyć. Któraś gra zaskoczy lepiej niż poprzednie. Naganiacze mi nie obrzydzą, bo jak zwykle trzymam rękę na pulsie i wiem swoje.
    Ponad 20k sztuk, zamierzam z tego wyciągnąć grubą kasę. Nie odpuszczę.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~Rr [37.109.33.*]
    Szczerze życzę powodzenia tylko nie wyzywaj innych, bo to tylko tobie świadczy. Na nic nie na ganiam a obserwuję tę spółkę od paru lat. Od paru lat nic nie pokazała choć ja na to liczyłem. Fundamenty ma niezłe.teraz żałuję że na ostatniej podbitce zostawiłem jeszcze kilka tysięcy sztuk choć miałem ich na pewno dużo dużo więcej niż ty.każdy widzi jaka to mizeria z obrotami jest i do płuc to się nie zmieni to tej spółce nic nie pomoże chociażby 100 takich jak ty zaklinało.zobacz nawet co dziś się dzieje ktoś wyrzucił kilka tysięcy akcji a kurs jest zdołowany 6%. To właśnie świadczy o sile spółki na GPW. Nie myl z fundamentami, bo te są niezłe ale na giełdzie nie na tym się zarabia.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Ale co Ty mu będziesz tłumaczył, pisałem mu to samo to mówił że jestem naganiaczem na spadki xd Ja się cieszę że upłynniłem tego trupa jak jeszcze po 3 stał. Nie życzę nikomu tutaj źle tylko niech ktoś kilka razy przemyśli sprawę czy warto inwestować swoje pieniądze w tą spółkę. Ostatnie lata pokazały że nie bardzo a co gorsza sama firma chyba nie ma zbytnio pomysłu na siebie
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~Kosa [160.46.252.*]
    Ostatnie lata nie rozpiescily, masz racje. Ale spolka ma wlasnie bardzo klarowny plan na przyszlosc, tylko trzeba czytac wszelkie informacji, od spolki, wywiady czy na tweeter, oraz miedzy wierszami. Takze ja rowniez mam moj podobny pakiet i czekam cierpliwie, w przestrzeni kilku lat osiagne moj cel, mysle ze ok 2 lata to potrwa. Mamy boom gieldowy i "inwestorzy" wola taki simfabric czy gaming factory, ale to sie zmieni, jak tylko pojawi sie serial cleaners 2, oraz kolejny projekt, ktory kazdy inwestor znajacy spolke powinien znac. Wtedy bedzie i boom zainteresowania tutaj i te spadki przez sprzedaz 1.000 akcji juz nie beda miec miejsca. DD to moja trzecia najwieksza pozycja w portfelu i sypiam bardzo dobrze.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~kosa [160.46.252.*]
    sorry, mialo byc twitter
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~donchihot [87.123.230.*]
    z ciekawosci zapytam, te dwie pozostale duze pozycje to sa jakie u Ciebie?
    Jasne, Bloober i Paradox Interactive. Oprocz tego planuje powiekszyc udzial 11bit. Obesrwuje rowniez Embracer Group. To tyle z gamingu. Moze starward kiedys, ale tylko po korekcie.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~gracz [193.25.0.*]
    Oczywiście że kto ma wiedzieć to wie. Wiedza jest w cenie. Nie martwię się. Pamiętam, żeby inwestować tam gdzie inni widzą gniota, bo okazuje się, że prędzej czy później taki gniot daje mega zysk. Nikt nie musi wierzyć tak jak ja. Swój plan mam i zdania nie zmienię. Celuję nadal w 5zł minimum. Nie ma sensu się kłócić.
    Moim zdaniem 5 zl po premierze serial cleaners. Po nastepnym projekcie zdecydowanie wiecej.
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~nieznamsie [84.13.94.*]
    Co to jest ten lock up?
  • Re: Ostatni dzień lock up Autor: ~donchihot [87.123.230.*]
    to ze przez okreslony czas wlasciciele akcji nie mogą ich sprzedać
[x]
DDISTANCE -11,27% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.