Kto sprzedaje po tak niskich cenach? Czy to koniec świata , a może krach i ile to będzie trwało? Czy te gry wyjdą ACS i HFC bo jeszcze ich nigdy nikt nie widział? Czy to możliwe żeby co dzień spadała cena akcji przed premierami których nie ma?
Pytaj prezesa lub spółkę. Czy ma coś optymistycznego do zakomunikowania. Ja mam kupione CFG prawie na samej górce (w dzień prezentacji trailera). Więc szkoda gadać i serce pęka.
01.10.2020 - DUNROG premiera (CFG wydawca - tutaj nie spodziewam się niczego szczególnego) 23.10.2020 - Raiders! (CFG wydawca - to może być pozytywne zaskoczenie) 07.10.2020 - 13.10.2020 ACS demo w ramach Steam Autumn Festival (info z discorda że wkrótce po tym rozpoczną zamknięte beta testy) HFC - info z discorda - aktualny jest plan z wydaniem gry do końca roku.
powtórzę to raz jeszcze - każdy chciałby kupić jak jest tanio..kurs spadł znacząco i może jeszcze spadnie kto wie...i zamiast spokojnie dobierać to jak zawsze ból du*y, płacz bo on kupił i nie rośnie odrazu. Teraz obsr*na zbroja ale pakować się po 40+ to chętnych masa i co drugi dolary w oczach miał a potem jeden z drugim będą pisać pod głównymi postami na bankierze ze na giełdzie to tylko szulernia i złodzieje bo on kupil 250% od dołka i spadło. A ty adameczek widziałem juz pod postami CFG na FB katujesz...i nie mow ze to nie ty bo ten płacz jest zbyt charakterystyczny.
Niech jutro spadnie i 20% ja chętnie dokupie i chętnie zobacze jak wam kuupa bokiem ze zbroi wychodzi. Oczywiście zwracam się do placzkow a nie starej gwardii.