• O nas topstock Autor: ~Ewa [188.146.35.*]
    https://www.topstock.pl/delko-po-wybiciu-i-tescie-wsparcia.,ap488.html
  • Re: O nas topstock Autor: ~ccc [37.47.102.*]
    Czekamy na kolejne szczyty.
  • Re: O nas topstock Autor: ~Misiozmałopolski [81.219.69.*]
    Dzięki za info. Kupili drożej niż my i zakładają zysk jak my ! Będzie dobrze.
  • Re: O nas topstock Autor: ~Dar [37.47.157.*]
    Dlaczego jeśli wzrosty to dzida i widły, a tak na co dzień spadki?
  • Re: O nas topstock Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Może Cię zaskoczę, ale pewnie dlatego, że więcej ludzi sprzedaje niż kupuje...
  • Re: O nas topstock Autor: ~Ciekawski [89.66.140.*]
    Dnia 2020-09-24 o godz. 10:47 ~Bozia napisał(a):
    > Może Cię zaskoczę, ale pewnie dlatego, że więcej ludzi sprzedaje niż kupuje...

Jeśli znacząco więcej sprzedaje niż kupuje, to znaczy, że sprzedają drobni, a kupują grubi.

• Re: O nas topstock Autor: ~jogi [31.179.232.*]
    Bozia, jak ja kocham te twoje komentarze....czytam to forum na chandrę i najeżdzam na twój kom. i zawsze parskam śmiechem, dziękuję. A tak poważniej, to wczoraj kupiłem trochę tych akcyjek..może i na górce, ale jestem dobrej myśli, co sądzisz na poważnie, do raportu okolice 30 stu, czy jak?
  • Re: O nas topstock Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Na poważnie to nie mam pojęcia. Nie znam się na giełdzie, co pokazała moja wcześniejsza inwestycja w PCX - co prawda nie kupowałem po 13 ale też po 13 nie sprzedałem :). Inwestuję tam gdzie rośnie :). Jak bym wiedział co będzie do wyników, to bym nie pisał na Bankierze, tylko spijał driny na jachcie na Seszelach. Ale jedno jest pewne, albo będzie rosło albo będzie spadało.
  • Re: O nas topstock Autor: ~jogi [31.179.232.*]
    No tu też muszę ci przyznać rację....ale lepiej żeby rosło, hehe
  • Re: O nas topstock Autor: ~Dar [37.47.157.*]
    Dziwne to wszystko. Jednego dnia zabijają się po 31 zł następnego nie chcą brać po 29
[x]
DELKO -0,17% 5,99 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.