• Sezon ogórkowy Autor: ~Hakowy [82.160.101.*]
    Info o zawiązaniu kolejnej spółki a tymczasem od 9:00 zawarto tylko jedną transakcję. Dawno nie pamiętam takiej posuchy. Wszyscy pozapisywali się na Allegro czy jak? :)
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Strasznie wieje nudą, być może ładowane są baterie na październik, listopad albo grudzień gdzie jak wiadomo jest to najbardziej gorący okres dla gamingu
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: adameczek133 [89.64.56.*]
    Dlaczego spada ciągle? I to na wszystkich spółkach co mam. Co się dzieje?
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: ~Hakowy [82.160.101.*]
    OMLa już nie masz? Zobacz jak tam ładnie rośnie.
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: adameczek133 [89.64.56.*]
    Jakbym tych błędów nie zrobił to bym już był bogaty. Tu miałem grać pod premiery ale oni mają czas. Dobrze że chociaż połowę sprzedałem. a resztę trzymam pod premiery. Na Artgames miałem ponad 100% zysku ale nie sprzedałem i spadło a tam mam najwięcej kapitału. Mam jeszcze Reddev i Polyslash. Wszystkie pieniądze w akcjach tylko żal patrzeć jak lecą. Ale ja gram na dłuższy termin . tylko mogłem to inaczej zagrać a już bym był zarobiony ...)

• Re: Sezon ogórkowy Autor: ~Jacunia [83.9.30.*]
    Adameczek Ty inwestujesz na mamy koncie, można takie wrażwnie odnieść patrząc na twoje posty
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: ~Pawaroti [5.184.39.*]
    Adameczek tylko tu i teraz nie ma innej opcji. cfg to moje ostatnie odkrycie, zazwyczaj się nie mylę w wyborach. Widzę, że dużo tu ogarniętych graczy, co dobrze wróży. Martwi mnie jednak dość wysoka wycena.
  • Re: Sezon ogórkowy Autor: ~ass [83.23.229.*]
    wrzesien się skończy i wracamy do wzrostów pod ACS demo 6 października na początku 2021 BOE a potem pewnie HFC z światowym wydawcą lub bez ale koniec tego roku plus cały 2021 zapowiada się bardzo solidnie
[x]
CFG 0,87% 1,73 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.