Info o zawiązaniu kolejnej spółki a tymczasem od 9:00 zawarto tylko jedną transakcję. Dawno nie pamiętam takiej posuchy. Wszyscy pozapisywali się na Allegro czy jak? :)
Strasznie wieje nudą, być może ładowane są baterie na październik, listopad albo grudzień gdzie jak wiadomo jest to najbardziej gorący okres dla gamingu
Jakbym tych błędów nie zrobił to bym już był bogaty. Tu miałem grać pod premiery ale oni mają czas. Dobrze że chociaż połowę sprzedałem. a resztę trzymam pod premiery. Na Artgames miałem ponad 100% zysku ale nie sprzedałem i spadło a tam mam najwięcej kapitału. Mam jeszcze Reddev i Polyslash. Wszystkie pieniądze w akcjach tylko żal patrzeć jak lecą. Ale ja gram na dłuższy termin . tylko mogłem to inaczej zagrać a już bym był zarobiony ...)
Adameczek tylko tu i teraz nie ma innej opcji. cfg to moje ostatnie odkrycie, zazwyczaj się nie mylę w wyborach. Widzę, że dużo tu ogarniętych graczy, co dobrze wróży. Martwi mnie jednak dość wysoka wycena.
wrzesien się skończy i wracamy do wzrostów pod ACS demo 6 października na początku 2021 BOE a potem pewnie HFC z światowym wydawcą lub bez ale koniec tego roku plus cały 2021 zapowiada się bardzo solidnie