Tbull ma ponad 12 % udziałów w The Dust S. A. a tam w ostatnim miesiącu notowania +100 % choć oficjalnych komunikatów mających to uzasadnić nie było. Ktoś coś?
Dnia 2020-09-23 o godz. 11:15 ~bart napisał(a): > Pewnie T-bull zrobił podbitke pod mocniejsze wyjście z inwestycji, zakładam że niedługo pojawi się komunikat o zejściu poniżej 10 % :)
wszystko jest możliwe .... ale pewne jest to ze sporo sa do przodu przy kursie ponad 30 zł pamiętam jak się bawiłem tym w okolicy 10 zł - 200% to raczej sporo ..:) :)
zerknąłem w swoje analizy i widzę ze po szczycie na ~18 zł zakładałem wsparcie na 7,80 .. kurs dziś dojechał do 38 :) :)
Dnia 2020-09-23 o godz. 15:35 ~bart napisał(a): > O coś się dzieje w końcu, dawaj sternik góra albo dół teraz to albo się zarobi albo dokupi :)
Według mnie są dwie opcje dla takiego ruchu wolumenu, jak dziś. 1. Będzie lipa z tą kasą z US. 2. Kasa będzie z US a teraz trwa straszenie, aby zebrać taniej akcje.
Dnia 2020-09-23 o godz. 18:01 ~tłumik napisał(a): > Już za tydzień zarząd wyleje na akcjonariuszy kolejne wiadro pomyj. > PS > Pozdrawiam 07, bo widzę, że się stęsknił.
a dziękuję za pozdro i oczywiście pozdrawiam z ciepłej i słonecznej Jastarni
Lecimy chyba jednak do scenariusza w którym udziały TheDust będą warte więcej niż T-bull. No nic trzeba się jednak chwilowo wypakować i zapakować niżej.
Dnia 2020-09-24 o godz. 10:31 ~bart napisał(a): > Lecimy chyba jednak do scenariusza w którym udziały TheDust będą warte więcej niż T-bull. No nic trzeba się jednak chwilowo wypakować i zapakować niżej.
Dnia 2020-09-24 o godz. 13:52 ~bart napisał(a): > aż sam jestem zdziwiony. Pytanie czy Nasdaq utrzyma dzisiaj wsparcie bo jak nie to będzie problem wszędzie :)
ja właśnie na to liczę
kluczowe mogą być jednak wybory w USA oraz telenowela pt Pandamii ciąg dalszy
Trump participates in discussion on Protecting Consumers from Social Media Abuses
LIVE: President Trump will participate in a discussion with state attorney generals on protecting consumers from social media abuses in the cabinet room. This event is expected to begin at 3:00 p.m. ET.