Co jest z tobą ? Zapamiętaj. Krach to nie moment na sprzedaż, tylko na zakupy w dobrej cenie. Sprzedawać będziesz na górce. Czemu większość myśli na odwrót ?
nikt nikogo w błąd nie wprowadza, jakbyście się przyjrzeli zleceniom i notowaniom, to jest tu ktoś kto ma jeszcze szacuję około 110tys akcji i je sprzedaje, a że popytu nie ma, to schodzi coraz niżej. czy na tym zarabia, czy traci to już inna kwestia i jego słodka tajemnica. moim zdaniem na koniec miesiąca nic spektakularnego się nie wydarzy, wydrukują aneks prolongujący tak jak już nie raz tutaj robili i pozostaje tylko czekać. nie dziwię się, ze niektórym już brakuje cierpliwości, zwłaszcza w kontekście hossy na NC od wiosny do końca sierpnia, a która akurat FINV ominęła. ja też jak pozostali cierpliwości i usmiechu życzę. nad naszym papierem też kiedyś zaświeci słońce :-)
Niestety ostatnie zrzuty były moja sprawką bo też liczyłem, że ktoś sypnie mi niżej i szybko zbiorę więcej... ALE się przeliczyłem i cieszy, że ewidentnie został akcjonariat, który inwestuje a nie gra więc o zachowanie na kursie jestem spokojny. Jeszcze ktoś chce oddać to śmiało.
Tam na dole grasują stada piranii i wszystko co spada, jest odrazu rozszarpywane. Po pierwszych wynikach Spoko na + nie będzie już powrotu do tych poziomów.
Wystarczy info o przydziale akcji Szwedom... i najbardziej na nie czekam. Chlopaki dostana akcje startujac z -60%? Żart... Tyle wpakowali, żę zrobią windę na 2zł z dużym hakiem... Wtedy wyskoczy kto będzie chciał... a ja pojadę wyżej.
Zrobią skup akcji własnych i będzie 2,5zł. Hehe. Trochę się dzisiaj przejechałeś. Obecny poziom, to taka bańka wstańka. Nie ma to, jak potknąć się o własne nogi :), ja dalej twierdzę że tutaj będą dziesiątkiiiiii zł. Pozdrawiam cierpliwych
Tak samo zagrywali kkk nie analityk. Pisali jaka to spółka nie przyniesie zysków i co? pierwsi się wysypali. Ty robisz dokladnie to samo. Zwykły jestes naganiacz który chce wywalić akcje sam to dziś pokazałeś omka sromka
Oj wypraszam sobie. Wysypałem na chwilę mały % swojego pakietu i odebrałem z powrotem... Zwykłe sprawdzenie kto trzyma akcje. Dla mnie to inwestycja a nie wieszanie na hakach. Nigdy nikogo nie namawiałem i namawiać nie będę, przyznałem się, żebyście wiedzieli co się stało i tyle.
Niestety... Zrzuciłem dokładnie do 70gr z 30tys jakieś dwa tyg temu jeden raz z nadzieją, że tej samej sesji zbiorę więcej... potem juz tylko czekałem a finalnie odebrałem część drożej niż sprzedałem więc wyszedłem na tym jak zabłodzki na mydle. Niczego nie zrzucam więc kto spanikował po 6x gr to nie ja bo ja tylko podbieram... Kto się na mnie obraził, trudno, chciałem mieć więcej a nie mneij :) Koniec na dzisiaj, pozdrawiam i czekamy na infa.
Z trendem nie wygrasz, ale mam dobrą informację. Październik to statystycznie miesiąc krachów, a jeszcze do tego wybory w USA i znienawidzony przez establishment Trump. Będzie się działo, sam szykuję się na zakupy. Nie jeden popuści w gacie :)
Szczerze przyznam ci rację, też uwielbiam zakupy jak leje się krew.Pewnie zaraz wyleje się hejt,ale giełda to nie zabawa, słabi oddają, ktoś to zbiera, żeby później słabym oddać jak rośnie.Co niektórzy powinni sobie to przemyśleć co napisałem.Pozdrawiam cierpliwych i myślących.
I tak trzymaj,ja też pisałem w innym wątku,że zarobione na innych transferuje tutaj,nie naganiam, jeśli ktoś uważa że zarobi gdzie indziej,to niech sprzeda,bo do tej inwestycji trzeba mieć cierpliwość.
Papier opada pod własnym ciężarem a poważnych inwestorów nie widać na horyzoncie. Chyba słaba komunikacja i brak jawnych konkretów skazuje ten papier na banicję.