Dnia 2020-09-22 o godz. 13:01 ~top napisał(a): > Oni juz maja tyle tych umow od ostatniej podbitki wraz z dobrym raportem a ta cena akcji tak zanizona.... kiedy odjazd ? Irracjonalne :)
tak ,to ewidentna wina Kosmitów , to oni zaraz zasypują kurs i odkupują niżej , to oni później płaczą w rękaw ze kurs nie rośnie a firma jest be.
Dnia 2020-09-22 o godz. 13:01 ~top napisał(a): > Oni juz maja tyle tych umow od ostatniej podbitki wraz z dobrym raportem a ta cena akcji tak zanizona.... kiedy odjazd ? Irracjonalne :)
tak ,to ewidentna wina Kosmitów , to oni zaraz zasypują kurs i odkupują niżej , to oni później płaczą w rękaw ze kurs nie rośnie a firma jest be.
Nie pisze ze firma jest bee tzn. Zla nawet jak wina to spekuly... to jak się nachapie na niskich progach to i wywinduje.... Tyle ze ten przedzial 4 do 4.3 to juz dłuższy czas ... rozumiem ze to na zniechęcenie:)
Dokladnie . Celowe obniżanie kursu dla zniechęcenia i sprzedaży akcji. Widocznie nie mają zadowalających rezultatów w skupie akcji, bo tacy jak ja z każdym zejściem kursu dokupują. A jak odważą się mocniej zejść z kursem to jeszcze wiecej stracą akcji, bo wtedy dopiero zacznę zakupy. Ja mam czas
Na każdej spólce szczególnie z wig 20 siedzą duże fundusze które robią z kursem co chcą . Lecz na mdi jest tylko sens zagrać spekulacujnie na wzrosty przy takim rozwoju firmy i dobrych persektywach na najbliższe lata. Więc to tylko kwestia czasu jak kurs ruszy na północ
Dokładnie Poli.To co się tutaj dzieje z kursem przy tak czytelnych samych dobrych informacjach płynących ze spółki to to jest kakaś paranoja. Ale takie cuda zawsze się dzieją z ceną akcji spółki której kurs jest tuż przed wybiciem na nowe czy tam stare szczyty.
Pozdrawiam.
Cierpliwości, co miesiąc każdy by chciał zachapać 50% zysku to same milionery by tu były... A tak na poważnie, najważniejsze że obroty są, dobre infa są, jest ok.