czyli 20/04 o godz 15 postaram się obejrzeć niemniej 24 kwietnia jest walne i warto się pojawić bo będzie można osobiście zadać pytania hehe i zjeść łakocie...
Miałem trzy pytania, ale niestety nie przeszły. O rentowność, duże wynagrodzenie zarządu - takie tam głupoty. Na szczęście przeszło pytanie o stronę internetową po japońsku!!!
nie ściemniać, o grach było: - image games etap szukania wydawcy -jp games zaawansowany etap, ale ze względów marketingowych i konkurencji o temacie gry prezes nie chciał mówić większość rzeczy które powiedział ogólnie były znana ale, zapowiedź powrotu do projektu fatima jest bardzo ważna- bo film ma potencjał - oraz zapowiedź koncentracji na skalowaniu serwisu o virtual set i sztuczna inteligencję dopytam na walnym bo tu zabrakło mi tego prezes zaznaczył, że platige jest spółką technologiczną, nie taką co tworzy ją ale wykorzystuje maksymalnie mając swoje autorskie know how - współpraca epic i co ważne wykorzystanie un5 do realizacji reklam, tylko nieliczni na świecie to robią hehe, mało kto umie prawidłowo wykorzystać te bajery w czymś innym niż produkcja gier ---- webinar spoko, choć bez błysku prezes mocno stąpa po ziemi i raczej potwierdza rzeczywistość np to, że na usługi takich jak oni speców od vfx jest obecnie duży deficyt na świecie i nie bajeruje co to oni nie zrobią i czego nie zawojują,,,,
Tyle dobrze
Aczkolwiek z Image Games ewidentnie mamy rozjazd z harmonogramem, nie wspominając, że od roku jest ta sama śpiewka.
Pamiętam konferencje Movie Games, planowana premiera gry Image Games to było 1kwartal 2024. Marne szanse widzę.
dobrze, że anshar studio w tym siedzi bo jest doby zespół deweloperski w projekcie sam pomysł tej gry pod tytułem rookie też wydaje mi się dobrym pomysłem