Chciałbym zastrzec swój nick na tutejszym forum bo co chwilę ktoś się podszywa, niszcząc tym samym moją repurację. Czy jest możliwość logowania na forum Bankiera czy każdy może używać mojego nicka?
Pozdrawiam.
Jestem inwestorem od powstania giełdy. Zarobiłem na dwa fiaty 126p . Jadam kolacje z Warrenem Buffetem . Jednak takim durniem że muszę o tak banalne sprawy pytać na forum przepraszam wszystkich nie marnujcie dla mnie niedzieli.
Pewnie czytasz od dawna ich wpisy i myślisz że ja jestem niezrównoważony. Sorry ale nie ja piszę te wszystkie głupoty. Komuś się spodobał mój nick albo tu był już wcześniej jakiś Albert.
Nie wiem, o co wam chodzi. Muszę naganiać, bo płaci mi za to ktoś. Od ponad miesiąca jestem na tym forum i ostrzegam przed tą spółka z dobrego serca przecież. Nie mam akcji i nie chce kupić, ale dziesiątki godzin i wpisów już tutaj zrobiłem. Po wynikach za 3Q pewnie mnie przenoszą na inne forum, bo tu za dużo nie wskórałem
Piaskownica: Wystarczy się zarejestrować ( no ale to wymaga pewnej odwagi) zalogować, wybrać nick, i tej wspaniałej czynności poinformować forum. Będzie spokój, a tak to ......... Powodzenia ..............
Nie wiem czy piszesz o mnie czy moich klonach i o jaki wózek Ci chodzi?
Pytam bo nie widzę tu nigdzie opcji zakładania konta z możliwością rejestracji. Bez tego dyskusja nie ma sensu bo co chwilę ktoś się podszywa.
Dnia 2020-09-20 o godz. 14:09 ~Albert napisał(a): > Nie wiem czy piszesz o mnie czy moich klonach i o jaki wózek Ci chodzi? > > Pytam bo nie widzę tu nigdzie opcji zakładania konta z możliwością rejestracji. Bez tego dyskusja nie ma sensu bo co chwilę ktoś się podszywa. ......................................................................................................................................................................................................................
Czy ty jesteś dzieckiem, czy cię to bawi.... Po prawej na górze, na głównej stronie na Bankiera. To co uda się, czy do przedszkola........... Twój wybór.
Dzięki. Nie można tak było od razu?
Nie zwracałem uwagi że tam jest rozwijane menu gdzie te 3 kreski.
W sumie nie wiem czy po tym bagnie jakie tu zrobiono, warto jeszcze rejestrować nick "Albert" zastanowię się chyba nad innym. W sumie to rzadko zaglądam na forum ale pisząc z tego nicku, rzadko otrzymuję jakąś sensowną odpowiedź, częściej wyżywają się na mnie, choć nikomu nic nie robię.