Dnia 2020-09-19 o godz. 21:03 ~Mark napisał(a): > Teraz już wiem że gość usilnie nagania na spadki . Sam ze sobą pisze. Powinni takich ludzi od razu usuwac! Precz z Jaromirem!
Rozumiem, że Twój guru Pytanie, też się sprawdza w tej roli naganiana na Mode i Inbook ;)
Dnia 2020-09-19 o godz. 22:25 ~Mark napisał(a): > Nikt się nie sprawdza . Poprostu liczę że tutaj zarobię a Ty już byś sobie darował. Mówisz że nie masz tych papierów to po co to?
Tępię w ten sposób gościa o nicku PYTANIE. Pisałem wiele razy, że samo wejście Januarego na umowe C-P niczego nie gwarantuje ale jeżeli będzie nowa strategia wtedy może kurs ruszyć, do spółki nic nie mam..
Dnia 2020-09-20 o godz. 08:11 ~Mark napisał(a): > To jaki twój cel w tym by naganiać na spadki? Z góry już zakładasz ze nic z regio nie będzie
Wczytaj się w moje wątki/ posty, nie piszę w nich, że spółka do niczego, że leci na grosze itp Odnoszę się do nagonki gościa Pytanie Jeżeli się znów pojawi i będzie naganiał na Mode czy inne będą mu odpisywał..