• W końcu!! Autor: ~Mark [37.248.208.*]
    Teraz już wiem że gość usilnie nagania na spadki . Sam ze sobą pisze. Powinni takich ludzi od razu usuwac! Precz z Jaromirem!
  • Re: W końcu!! Autor: ~Jaromir [171.22.91.*]
    Dnia 2020-09-19 o godz. 21:03 ~Mark napisał(a):
    > Teraz już wiem że gość usilnie nagania na spadki . Sam ze sobą pisze. Powinni takich ludzi od razu usuwac! Precz z Jaromirem!

Rozumiem, że Twój guru Pytanie, też się sprawdza w tej roli naganiana na Mode i Inbook ;)
  • Re: W końcu!! Autor: ~Mark [37.248.210.*]
    Nikt się nie sprawdza . Poprostu liczę że tutaj zarobię a Ty już byś sobie darował. Mówisz że nie masz tych papierów to po co to?
    Dnia 2020-09-19 o godz. 22:25 ~Mark napisał(a):
    > Nikt się nie sprawdza . Poprostu liczę że tutaj zarobię a Ty już byś sobie darował. Mówisz że nie masz tych papierów to po co to?

Tępię w ten sposób gościa o nicku PYTANIE.
    Pisałem wiele razy, że samo wejście Januarego na umowe C-P niczego nie gwarantuje ale jeżeli będzie nowa strategia wtedy może kurs ruszyć, do spółki nic nie mam..
  • Re: W końcu!! Autor: ~Mark [37.248.211.*]
    To jaki twój cel w tym by naganiać na spadki? Z góry już zakładasz ze nic z regio nie będzie
    Dnia 2020-09-20 o godz. 08:11 ~Mark napisał(a):
    > To jaki twój cel w tym by naganiać na spadki? Z góry już zakładasz ze nic z regio nie będzie

Wczytaj się w moje wątki/ posty, nie piszę w nich, że spółka do niczego, że leci na grosze itp
    Odnoszę się do nagonki gościa Pytanie
    Jeżeli się znów pojawi i będzie naganiał na Mode czy inne będą mu odpisywał..
[x]
SYGNIS 9,93% 3,10 2025-10-15 16:04:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.