Ja mam was gdzies...pewnie jak opylilem to kurs pójdzie w gore bo zawsze tak mam żeby ktoś sypną akcjami zawsze robiona jest podbitka tego się naucz tępe strzały zobaczę co zrobicie może uda mi się odkupić... Druga sprawa etap etos i xfo są na wysokim etapie nikt Tera akcji nie sypnie nie tak nisko może po 20zl wy srajcue ogniem a ja popatrze
Dnia 2020-09-19 o godz. 13:33 ~Abc napisał(a): > Jesteś skończony poniedziałek ostro Góra widziałeś jak brali oni nie opylą po 4 zł min 8 zł otwarcie 4 zł w poniedziałek zostałeś na peronie kolego
> przestań ściemniać to nawet po 2 zeta jest mega balonem pytaj Bogusia
Przykład 4 mass kiedyś auxilia poszła na 35 zl żeby wprowadzić nowe akcje itd takich spółek jest dużo być może nie pójdą narazie w obieg gdyż pracę są w fazie ukończenia i zarząd wie że kurs pójdzie w gore bo infa się posypią... Może odkupie swoje akcje stara zasada puki masz akcje nie straciłeś sprzedaż taniej masz strate
Jestem tu od 6 zł i cały czas uśredniam teraz jestem na 3.25 i myślę że jeszcze trochę zejdę z średniej poczym poczekam nawet rok mam czas i wiem że tu będzie dziwignia tylko kwestia czasu
No to maszsrednią super zauważyłem że na każdej spółce pełno troli spadkowych kto im płaci akcji nie mają a ciągle naganiają ja opylilem vo się wkurzylem Mo z e jutro uda mi się odkupić chodź ciut taniej ja miałem po 9 zl 3 dni mnie nie było wyjazd i golas softblu już szykuje kurs na wybicie to ta sama stajnia to może i letus wynosi resztę i coś dźwignię w gore
Ktoś kiedyś powiedział że giełda to przepływ kapitału od aktywnch do cierpliwych ja osobiście staram się być w tej drugiej grupie ale czasem nerwy puszczają i popełniam błędy czasem bardzo kosztowne ale jak to bywa w życiu za naukę trzeba płacić a z pomyłek wyciągać wnioski. Życzę wysokich zysków
Jam jest wyrocznia i przepowiednia. Oceniam zachowania tłumu i wyciongam wnioski. Publikuje aby zaiskrzyć niepewność. Moje prognozy sprawdzajom sie w 98%. Nikt mi za to nie płaci. Wolontariat społeczny. Dodam też, że mam od 0,68.