• Ważne Autor: ~dawca [79.186.101.*]
    "Szykujemy się do zmiany rynku notowań akcji z NewConnect na rynek regulowany. Chcemy jeszcze mocniej zwiększyć transparentność spółki w oczach inwestorów. Liczymy, że nasza obecność na GPW wpłynie na wzrost płynności akcji studia i jego kapitalizację" - powiedział członek zarządu Carbon Studio Aleksander Caban, cytowany w komunikacie.

Wystarczy, że zaczną komunikować się z rynkiem na temat postępu prac i już zwiększy się kapitalizacja i płynność już teraz. Hipokryzja zarządu?
  • Re: Ważne Autor: ~John [193.238.200.*]
    Po co terqz jak sam mowil ze wybierajom dopiero dom maklerski spokoj i cierpliwosc
  • Re: Ważne Autor: ~Rrrrrr [85.128.82.*]
    Stare info. Inc nas przenosi na glowny
  • Re: Ważne Autor: ~John [5.173.121.*]
    Daj jakiegos linka pozdrawiam
    Zarząd Carbon Studio S.A. (“Spółka”) informuje, że z dniem 1 sierpnia 2020 r. następuje zmiana podmiotu pełniącego funkcję Autoryzowanego Doradcy Spółki. Od dnia 1 sierpnia, na mocy podpisanej umowy, funkcję Autoryzowanego Doradcy w zakresie bieżącej obsługi Emitenta na rynku NewConnect pełnić będzie INC S.A. z siedzibą w Poznaniu.

Jednocześnie Spółka informuje, że na mocy porozumienia stron, umowa z dnia 17 października 2018 r. pomiędzy Spółką a Equity Advisors spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa została rozwiązana z dniem 31 lipca 2020
    Wydaje mi sie to naturalna koleja rzeczy. Inc wprowadza na new connect i glowny w tym roku duzo spolek. I zmiana doradcy miala to na celu.
  • Re: Ważne Autor: ~ważne [83.23.118.*]
    Nie taki był cel mojego posta. Chodzi o totalną bierność zarządu, nie komunikują się z rynkiem, nie informują o postępach. Są pewne granice i przez to mamy totalny marazm na spółce.
    Jakby popatrzec na rozlozenie poprzednich espi w czasie to nasuwa sie na mysl bliskosc kolejnego espi.
  • Re: Ważne Autor: ~se_bi [81.15.209.*]
    Był czat na którym Caban odpowiadał na stawiane pytania, przeoczyłeś???
  • Re: Ważne Autor: ~John [193.238.200.*]
    Ja tak
  • Re: Ważne Autor: ~Stefan [185.44.219.*]
    Mnie akurat cieszy że nie plują komunikatami jak popularny ostatnio SImfabric, skupieni na robocie, im nie zależy na chwilowym podbijaniu kursu bo w sumie po co? dla kółkowiczów? Tu widać rozsądne podejście w budowaniu marki. Ta giełda przypomina ostatnio wyścig na to ile ESPI zarząd wypluje.. a tu chodzi o rozwój przecież.
    Krowa, która dużo muczy... ;)
  • Re: Ważne Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    A ja myślę, że niedługo zobaczymy trailer. Czekać na to spokojnie i nie bić piany bez potrzeby
    Który jest gotowy i czeka...
  • Re: Ważne Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Myślę, że tak właśnie jest.Jeśli w grudniu lub styczniu ma być premiera to w październiku kampania promocyjna powinna ruszyć
[x]
CARBONSTU -2,91% 2,00 2026-05-13 14:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.