• Ile można Autor: ~Biedny [94.254.168.*]
    Średnią mam 7zł i od prawie dwóch miesięcy czekam na cud :( czy będę musiał pogodzić się ze stratą?
  • Re: Ile można Autor: ~Mejdej [5.184.230.*]
    Też mam na tym stratę, ale najmniej się obawiam o tą spółkę. Kiedyś wróci tylko cholera wie za jaki czas, denerwująca spółka.
  • Re: Ile można Autor: wan_da [217.97.88.*]
    kupowałeś zatem mocno na górce więc powiedzieć, że to łatwe do odrobienia przy obecnym kursie, stagnacji, a nawet lekkim wybiciu po ostatnim info o umowie było lekką ściemą, ale wszystko zależy od informacji jakie się pojawią.
    Co więcej wszystko też sprzyja mocnemu wzrostowi. Protektor już ma podpisane umowy rządowe, ale nie ruszył jeszcze w pełni z produkcją.
    Sprzedaż teraz moim zdaniem byłaby bardzo lekkomyślna. Poczekaj i bądź cierpliwy.
  • na krvit też tak płakali a dziś Autor: ~rara [188.146.43.*]
    szampan i truskawki... jak kotś jest "mądry" i sprzeda ci po 4,5 zł...to bierz...ja dzis sobie dobrałem...ładnie średnia zeszła. I jeszcze jedno ...piszą że umowy sa w drodze.... a więc czekać cierpliwie.... myślę ze 5,2 -do 6 zł na koniec miesiąca moze być
  • i jeszce jedno...gram kasą któa można stracić Autor: ~rara [188.146.43.*]
    a nie oszczędnościami życia na cele domu itd.
  • Re: Ile można Autor: ederson [195.140.131.*]
    Dużo bardziej już tutaj nie spadnie, a na wzrosty szansa duża, choć o 10-15 zł można zapomnieć. Zobaczymy jaki będą mieli zbyt na maski medyczne i jak się będzie miała sytuacja z covidem w późniejszej jesieni.
  • Re: Ile można Autor: ~Nara [37.30.5.*]
    Trzymaj chłopie. Tak sam słuchałem takich zjbow naganiaczy na krvit jeszcze maju bodajże. Sytuacja bliźniacza. Kontrakt na 30mln na płyny odpal 30proc i na drugi dzień do bazy... Pokisilo się trochę, ubijali blokowali tak samo jak tutaj. Co zwrost to czapa. I oddałem po 4.7zl...dzis kto krwa 60zl...a mialem tego 2tys papiera. Tu będzie to samo. Mają kontrakty rządowe więc kwestii czasu jak tu będzie petarda na 20zl...
  • Re: Ile można Autor: ~Biedny [94.254.168.*]
    Dzięki wszystkim! Nie chcę oddać jak głupi leszcz ze stratą, ale wiecie jak to na psychikę działa... Ciągła czerwień a tu fundamenty są więc irytacja dochodzi :/
  • Re: Ile można Autor: ~Bozia [89.151.45.*]
    Biedny...a gdzie pójdziesz? Myślisz, że tam gdzie rośnie to każdy wskoczył wczoraj? Na giełdzie jest jak w NFZ...swoje trzeba odczekać :)
  • Re: Ile można Autor: ~Dr [212.160.169.*]
    Tak Panowie, czekamy na swoj czas, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc. Niestey obstawiam, ze wyniki za 2q beda mizerne, cena jednak jest juz na takich poziomach ze papier jest bezpieczny. Natomiast zakladam, ze po 3q powinnismy sie juz cieszyc. Cierpliwosci.
  • Re: Ile można Autor: ~Krzychu [46.134.52.*]
    https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.radiozet.pl/amp/full/464502/Koronawirus/Koronawirus.-Maseczki-obowiazkowe-do-2022-roku-WHO-stawia-prognoze
  • Re: Ile można Autor: ~Hans_Kloss [75.169.0.*]
    No to najpierw wyjście z szafy, żeby nie było że mam interes i naganiam. Interes mam, ale w obie strony.
    Ostatnio sprzedawałem po 6 do 7,50. Sprzedałem połowę pakietu. Jeśli więc zdrożeje, sprzedam. Jeśli stanieje, dokupię.

Myślę tak: 4,50 to opór, poniżej może spaść w razie jakiejś paniki, ale wtedy to kupować. Wzrost będzie, choć oczywiście 10 złotych to mrzonki. Teraz bym nie sprzedawał, lepiej poczekać aż trochę odbije.
[x]
PROTEKTOR 5,75% 1,29 2026-04-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.