Czy ktoś z forumowiczy miał do czynienia z firmą Global Maxis oferującą inwestycje? Szczerze powiedziawszy moja przygoda z nimi skończyła się bardzo nieprzyjemnie. Zastanawiam się czy tylko mi się to przydarzyło i czy jestem jedynym poszkodowanych przez tą firmę? Ktoś ma jakoś więcej info na ich temat???
Global Maxis to nie firma inwestycyjna tylko naciągacze. Piszą o nich już, poczytaj sobie i nie wpłacaj tam więcej kasy: http://www.przezdziecki.eu/global-maxis-oszustwo/ prawdopodobnie włamują się na rachunki bankowe i kradną ludziom kase z kont oczywiście o ile sam ich zaprosisz...
Do mnie dzisiaj zadzwonili z propozycją wypłaty ale chcą znowu wejść na moje konto ale ja już zmieniłam kartę do konta i dowód więc ich nie wpuszczę bo jak chcą to mogą wypłacić moje dane mają tylko to ich głupia gra ja straciłam 4000 i nie mam zamiaru wiecej
Pracuje 3 lata z Global Maxis wszystko okey , jeden raz czekaem wypłate 3 dni , zanim wszystko przechodzi w ciągu 15 min. Minusem jest brak mozliwości zadzwonic do analityka poza tym firma jest okey
Zarobiłem z tą firmą 4 tyś dolarów. Dostałem pieniędze na konto bankowe w ciągu godziny. Z analityków polecam K.Krysiak . Moja historia z tą firmą narazie ma bardzo dobre wynniki )))))
Zarobiłem z tą firmą 4 tyś dolarów. Dostałem pieniędze na konto bankowe w ciągu godziny. Z analityków polecam K.Krysiak . Moja historia z tą firmą narazie ma bardzo dobre wynniki )))))
Dziękuję Panu Mecenasowi Przeździeckiemu za upublicznienie tej informacji i ostrzeżenie mnie oraz innych osób. Potwierdzam GLOBAL MAXIS to są kompletni oszuści i naciągacze ! Przesłali mi sfałszowane dokumenty bankowe na podstawie których miałem im przelać więcej środków. Gdyby nie kontakt z kancelarią pewnie straciłbym znacznie więcej! Obecnie walczę o odzyskanie tego co straciłem i nie na pewno nie popuszczę!
Firma GLOBAL MAXIS jest Oszustem, złodziejem i naciągaczem. Brak strony jakiegokolwiek kontaktu. Brak możliwości odzyskania i wypłaty pieniążków Granda.
Witam, miesiąc temu zacząłem przygode z global maxis wpłaciłem na start 150usd,po miesiącu robot mi ugrał spore pieniądze, ale chcą żebym opłacił podatek od tej kwoty 19% i dopiero przeleją na moje konto. Co robić? Doradźcie
Panstwo jestem w szoku od takich pytań . Osoby chcą zarabiać a zanim pytają czy spłacać podatek.Moje drogi my jesteśmy w Unii Europejskiej i musimy spłacać podatek 19% od zysku . Widze że niektóre mają wąpliwości czy spłacać podatek . Jako członek warszawskiej spółki prawnej podtwierdzam obowiązek spłaty podatku od zysku który wynosi 19%.Jestem klientem Global Maxis 2 lata mogę potwierdzić po spłacie podatku dostaje normalnie wypłate na następny dzień.
Nie chcę Pana obrazić ale z prawem to Panu chyba nie po drodze, podatek owszem płaci się ale dopiero po otrzymaniu wypłaty, ma się na to 14 dni i płaci się w kraju w którym dostaje się wypłatę.
Potwierdzam. Najpierw wypłata i dochód a później podatek a nie odwrotnie. Ja im niestety zapłaciłem 2 razy podatek a później po kolejnej blokadzie oddałem sprawę do adwokata (696718446) - i mi całą kasę odzyskał. To inna historia. Ale 3 miesiące mnie oszukiwali a z wypłata kasy jeszcze.jeden cały dodatkowy miesiąc
Panie Arturze członku warszawskiej spółki prawnej jestem pod wielkim wrażeniem Pana umiejętności językowych. Czy mógłby mi Pan udzielić korepetycji bo chciałbym osiągnąć kiedyś taki poziom. Myślę, że moja wiarygodność poszybowałaby w górę !
Nie przelewał żadnych środków bo i tak niewyplcom ci żadnych środków na moim koncie AK zwanym portfelu jest 112 tyś dolarów i nie mogę nic wypłacić bo to fikcyjna kasa nedaj się wciągnąć i pogrążyć bardziej wiem coś o tym tyle mocy nie przespanych ode mnie wyciągnęli 38 tyś dolarów
art.286 s1 KK . Z mojego konta znikły moje oszednosci 8.000 tys zł i mało tego nabrali na mnie porzyczek na kwotę 56.000 tyś €Euro . KURWA niech szlak ich trawi. muj stan psychinczny oraz fizyczny jeszcze się nie podniósł nie mam pracy i nie mogę jej otszymac spowodowane Cowid 19. Jak mogłem być tak głupi i naiwny ja nie bylem tego swiadom rze po drugiej stronie działa grupa przeztepcza .
Ta przeklenta firma to OSZUSCI MNIE OKRADZIONO NA KWOTE OK 8.000 tys zł moje oszczędności i nabrano porzyczek na nie na kwotę 46.000 tys Euro i mało tego tak sa bezczelni rze wykorzystują dane osobowe skany dowodów kart i zdjęć tosamosci w celu werewikacji konta Global Makxis . To wszystko wykorzystali w celu nabrania porzyczek na moją szkodę. Bank twierdzi rze udostępniłem moje dane osobowe i nie widza podstaw do reklamacji bo maja swoje kodeksy prawne itp. . w naj gorsza pandemie co człowiek liczy każdy grosz . A tu proszę cyk porzyczki namnie .Praca sezonowa przez aince biuro czyli pośrednik który wynajmuje pracownika na sezon i nie ma stałego źródła dochodu oraz pełnego wymiaru godzin od danej firmy itd. jestem bez pracy i probuje coś znaleźć nie karzda firma zatrudnia pracownika powod Cowid19 .A banki proszę bardzo udzielają porzyczek na kwoty od 60.000 tyś ł do 208.000 tys zł . Oszusci maja eldorado Banki zacieraja ręce bo ktoś musi spłacać czysty interes na idiotach i naiwnych ludziach . Coś tu mi nie gra to nie jest jakaś Kowalski który okrada człowieka w biały dzień . Zgłosiłem na policje . wczeto śledztwo art.286. S1 KK. Muj stan psychiczny oraz fizyczny na pograniczu wytszymalosci . Jeżeli czyta to Aleksander Bis analityk ( tak się określił ) dobry jestes w te klocki i twoja grupa oraz dyrektor SZEF ja to ująłeś. mam nadzieje rze cie czlowieku spotkam pogadamy se w cztery oczy cwaniaczkun karma wraca . Jeśli jest więcej osób poszkodowanych zbierzmy się i zgłośmy to w telewizji np .interwencja tszeba oszczec ludzi .oni maja teraz czyste eldorado banki tez zacieraja ręce dzis rozmowa z kierownikem banku . Dala mi do myślenia jedna rzecz . Ja jako klient banku kilka lat który splaca sfuj jeden kredyt mam wyrobiona chistorie i na tej podstawie mogą udzielac porzyczek do kwoty ok 100.000 tys zł i zmieniło to się nie dawno . Czyszby Global maxis miał coś wspólnego z Bankami ? Pan Aleksander Bis analityk coś wspomniał nie ma rzeczy nie morzliwych tylko tszeba chciec . Tszeba zatrzymac ta pendzaca lokomotywe z oszustami