Badam arkusz S od dwóch tygodni pod kątem mvnt i widać, że dzisiaj jest jest o wiele skromniejszy. Oczywiście nie bazuje na samym arkuszu, ale jego ruchy oraz porównanie do sektora, zarówno w totalu jak i FF, pokazuje, że przed nami "pompka". Przeważnie się sprawdza, zobaczymy do końca tygodnia jak to będzie wyglądało.
Kursem to ktoś się ładnie bawi póki co. Najlepsze jest to,że robi to małym kosztem. A już hitem jest podbijanie notowań kupieniem 1 sztuki akcji xD Niemniej technicznie wygląda to na fazę akumulacji. Produkcja i zbieranie zamówienia na maski w toku to może pojawi się jakieś ESPI do końca września. Wtedy powinno odpalić.
@ederson, 1szt to animator.
@Kuba, stara qq, dalej mitomanie się udzielasz, miałeś zamilknąć, ale jak zwykle tyle twoje kłamliwe słowo warte.
Pewnie kupiłeś i póki nie sprzedasz, to nie wzrośnie, antywskaźniku.
Co do MBF jak najbardziej się nie udzielam ostatnio za wiele, bo mam powody misiaczku :)
A co do Protektora, to jest inna spółka, bawi mnie jedynie Twoja megalomania i bez niej kurs w pewnym momencie szarpnie. Akurat Twoje wrzutki póki co nic nie dają ;)
Ostatnio jak kupiłem to poszło, jak sprzedałem to wróciło, skoro kupiłem znowu to co to implikuje? ;) Ciesz się że wróciłem to może z haka zejdziesz ;)
Nie piszę tylko po to, aby wzrosło, więc nie oceniaj ludzi przez pryzmat swoich zakłamanych działań.
Co do twoich pozycji, to w lustrze chyba je oglądałeś, bo kupiłeś drożej, sprzedałeś taniej, bo ty zawsze wtapiasz, jak na MBF.
To tak nie działa. Bo żeby wysypać wyżej to ktoś najpierw musi chceić kupić po tym wyższym kursie. A póki co zainteresowanie, a co za tym idzie obroty na tym walorze są mizerne i nikt w takiej sytuacji nie ma szans wysypać jakichś wiekszych pakietów. No chyba, że po taniośći po zlecając PKC. Tak samo ciężko kupić większe pakiety bez podbijania kursu.Trzeba czekać na jakieś dobre ESPI i mieć nadzieję, że to rozrusza ten walor. Ewentualnie jakaś spekuła tu wejdzie, ale jak do tej pory jej tutaj nie było to już raczej nie będzie.
Szanowny Edersonie, ja Ci coś podpowiem. Z Obsikiem się nie dyskutuje to to typ narcystyczny, także w dialogu może tylko on mieć rację :) Także daruj sobie wszystko co myślisz naprzeciw, on ma zawsze rację, albo nie marnuj czasu na dyskusję z nim, bo niestety w polemikę nie wchodzi, to misiaczek o typie narcystycznym, tak go wychowano, Jak go złapiesz za rękę to powie że to nie jego ręka ;) A jak już trafi, co się zdarza średnio 1 na 4 ostatnio, to wpadają koledzy z biura i go klepią, i klepią :) Tutaj akurat trafił, i zobaczysz ilu będzie go niebawem zachwalało ;)
Mitoman dalej pisze swoje brednie bez pokrycia.
Gdybym mitomanie tak tracił na giełdzie, to nie miałbym czasu pisać, bo musiałbym dorabiać jak ty. Teraz wygoogluj sobie u wujka zaprzeczenie implikacji, którą tak uwielbiasz, a nastepnie spróbuj wydrukować przesłanie.
Jak to jest pisać posta i w moment sobie lajkować? :) Oj misiaczku, widzę że nawet koledzy z biura już poszli ze zmiany.
Ja nie mówię że Ty tracisz, Ty nie tracisz, bo Ty nawet nic nie masz, ot szef ma, a Ty zwyczajnie naganiasz. Ty byś wszystko i wszystkich sprzedał misisaczku gdybyś mógł, jednak czasami okoliczności nie pozwalają ;)
Ja lajkowalem posty bo obserwstor chociaz pisze prawdę a ty go oczerniales i co...nawet linka na wkleiłes na potwierdzenie slow
Obserwator to moze nie trafia ale 1/4 choc raczej rzadziej...idz juz stad klamco
Kompromituj się dalej mitomanie, hipokryto, ale beze mnie.
Już tu wczoraj było kilka ObserwatoRów, pewnie twoja sprawka i kolegów wielonickowców typu Zarobiony. Szkoda czasu.
Widzę że jednak ktoś z biura się odezwał :) ależ Wy jesteście śmieszni :) i żałośni oczywiście :)
Odwieś ludzi na spółkach na których naganiałeś, wtedy mnie będziesz mógł nazwać mitomanem.
MBF- 20 PLN, dlatego dzisiaj plujesz bo się nie nachapałeś? Excellence- sky is the limit? Już się nie udzielasz tam, dlaczego? :) Biomed- mówiłeś 100pln, a teraz 8 obstawiasz? :) gruba zmiana, a tak naganiałeś, że dzisiaj wstyd. XTB - prognozowałeś grube wybicie przy 18 PLN, nawet Twój piesek Xiorn naganiał, i jak wyszlo? :)
Ja tam dalej trzymam się MBF i nie opluwam bo już zarobiłem.
A Protektor wybije mimo Twojej obecności w akcjonariacie, tylko ważne żeby akcjonariusze mniejszościowi nie słuchali Twoich wróżb, bo zawisną jak na powyższych spółkach.