Zakład że zjedzie poniżej 2zl? Może 1,5 nie będzie ale 1,6 też się zadowole. Odpowiadam na Twoje drugie pytanie, bo na śmieciach się najwięcej zarabia, bez obrotu, można tutaj całkiem ładne kółka robić.
Nie wiem, czy zaczną się ruchy od razu po końcu lock up'u, ale na pewno będzie spora szansa na ujawnienie nowych inwestorów w końcu. Przecież siedzą w ukryciu i na ostatnie walne się nie pokwapili :) To oznacza, że czekają na drugą pulę akcji od Piotrka.
Kolego, żeby sypać to najpierw trzeba podbić jak nie podbije to guzik sprzeda bo kurs walnie do 90gr. Zobacz np. softblue jak to się robi. Podbitka na 2.4 i 0.8 gr wysypane 15 mln.
Nikt tu sypał nie będzie. Tu się szykują konkretne zmiany właścicielskie, nikt nie kupował tego, żeby sypać, bo tu przy serial cleaners ten kurs obecny to będzie powiew historii
Jeśli chodzi o Bloobera to wydaje mi się, że jak już to zrobią taki ruch jak w czerwcu sru do worka 2 mln w 20 minut i zakopał. Ale z drugiej strony to jeśli tu będzie grubo za rok to dlaczego Bloober miałby wychodzić? Ja sądzę, że te 30 procent sobie powinni zostawić ale to wszystko to tylko moje zdanie. Na domiar tego uważam, że wrzesień raczej przejdzie bez znaczących ruchów.
Czesc Radziu, ciekawe czy Realista i mabrra są z bandy mrocznego - ale sie chlopaki tutaj produkuja! Pan im musi dobrze placic. A co do kursu to wg mnie oczywiscie jest nisko trzymany, zeby dokonczyc toni wykup akcji od Bloobcia