• Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Domel [31.0.0.*]
    Pytanie czy po dobrych wynikach i skoku cen zamierzacie realizować zyski na poziomie 7-8 PLN czy czekacie dalej?
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~abcd [83.28.218.*]
    nie. W moim przypadku to inwestycja długoterminowa
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~inwest [88.156.132.*]
    Czekam na wyniki do 3 kwartal 2021r mysle ze bedzie latac po 70 -100 dopiero wtedy
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~gracz [37.30.54.*]
    Patrząc na analizy wskaźnikowe, to moim zdaniem spółka ma potencjał wzrostowy. Mniej więcej 10% sprzedających złożyło zlecenia sprzedaży powyżej 6zł, aż 50% zleceń sprzedaży jest powyżej 14 zł, więc papier jest trzymany w oczekiwaniu na wybicie. Na kupno tez są chętni (17tyś K między 4.00-4.40) ale to i tak przed raportem. W porównaniu do podobnych spółek branżowych to MDI jest na dobrym miejscu w rankingu, a wycena akcji jest na 7zł ale myślę, że po dobrym raporcie powinniśmy przekroczyć ten próg, a jeśli będą dodatkowe infa zarządu to możemy przebić 9-10 zł. Oczywiście to moja ocena, każdy postąpi jak uważa, to jest giełda, która uczy pokory i cierpliwości. Pozdrawiam wytrwałych :)
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Domel [31.0.0.*]
    Bardzo merytorycznie opisy ,brakuje tu takich analiz . Oczywiście każdy ma swoją strategię ale ja również uważam że poziomy 8 PLN to żaden szczyt w długim terminie
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Domel [31.0.0.*]
    Dzięki za merytoryczną odpowiedź
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Lucas [185.80.35.*]
    Nie opłaca się sprzedawać, patrzyliście na wywiad z prezesem? Mają roboty od groma, fotowoltaika, biogazownie i wiatraki, przy tym boomie każdy kolejny kwartał będzie dużo lepszy od poprzedniego, a spółka jest mocno niedowartościowana porównując ją do innych z branży
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Trolik [176.98.119.*]
    Długoterminowo trzymam
  • Re: Sprzedacie po wynikach? Autor: ~Janek [195.136.171.*]
    Panowie nie nakręcajmy się na wyniki. Nowe projekty o których poinformowała spółka dopiero ruszają więc wyniki z nich pokażą się w przyszłych kwartałach.
[x]
MDIENERGIA 0,00% 0,74 2026-04-14 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.