Niech zobacza sobie co wydarzylo sie 30 lipca... nc spadl o przeszlo 15 procent.. dzien wcześniej kurs presenta wisial po .. 0,52. I szedl jak po sznurku na 1 zl... zobaczcie jak wygladaja wykresy kursow wielu spolek na nc po 30 lipca... kopia wykresu presenta... to nie jest tak ze spekula siedzi tylko na presencie siedzi ona wszędzie !! I siedziec bedzie. Czesc zrobila ze mnie boga nc i przyszyla mi latke naganiacza. Zachecalem do spolki biorac pod uwage okoliczności zewnetrzne (covid) od ...7 groszy (moxna sprawdzić) i kto sie tym co pisalem zainteresowal mogl zarobic 600 procent!!! Sss zaproponuj cos i zobaczymy ile bedzie mozna zarobic ... ps. A jesli chodzi o presenta to caly czas jestem na pokładzie powiekszam stan posiadania i wiem ze ladnie tu zarobie :) cierpliwie poczekam... pozdro
Ramzes2 ,nie tłumacz się , niewierni Tomasze i tak Ci nie uwierzą.Póki, co jesteśmy tutaj. ps. kiedyś, siedziałem na lubawie dość długi czas , nie sprzedałem na podbitce , zwątpiłem i wywaliłem wszystko po dużo niższym kursie .Dzisiaj jak patrzę na kurs lubawy to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że trzeba być cierpliwym i mniej zachłannym. Pozdrawiam, grey
Tak wiemy, marzy Ci się zakup za 7g.Zbyt często się tu udzielasz i naganiasz na dalsze spadki więc pewnie masz w tym jakiś interes... Fakty są takie że spółka prędzej czy później wróci na min 50g. Wystarczy że wyniki za 3Q będę lepsze niż za 2 na co jest duża szansa.
Dnia 2020-09-15 o godz. 21:43 ~Cash napisał(a): > Tak wiemy, marzy Ci się zakup za 7g.Zbyt często się tu udzielasz i naganiasz na dalsze spadki więc pewnie masz w tym jakiś interes... Fakty są takie że spółka prędzej czy później wróci na min 50g. Wystarczy że wyniki za 3Q będę lepsze niż za 2 na co jest duża szansa.
7 groszy za tego śmiecia to lekka przesada, to nawet 1 gr nie jest warte