Si zgadza się ale jeżeli jest to Borges Bank to jutro pojutrze wszystko zjedzą pewnie dzisiaj poszedl pewnie z milion, zostało z 600tys... Ale czy to prawda WHO knows... W każdym razie ktoś gruby sypie i nie po to żeby uwalac kurs ale żeby wyjść ... Będzie więc jazda ale trzeba być cierpliwym
To wiadomo od dawna, że wywala RB na spółkę z Quercusem. Zeszli poniżej 5%, a to oznacza,że mogą mieć np. razem 400tys.akcji. Wg.mnie mają jeszcze około 200tys. razem. Potrzeba tylko 3mln zeby pozbyć się wrzodów i jazda do nieba. A tyle forsy sie marnuje codziennie np. na Allegro.
Ja uważam, że w tej sytuacji bardzo dobrym wyborem będzie dla was serwis Motty. Specjalizują się oni w kredytach w Norwegii. Świetna firma. Dzięki niej dostaniecie kredyt w Norwegii na świetnych warunkach.
Dnia 2022-06-09 o godz. 01:07 ~Azar napisał(a): > Ja uważam, że w tej sytuacji bardzo dobrym wyborem będzie dla was serwis Motty. Specjalizują się oni w kredytach w Norwegii. Świetna firma. Dzięki niej dostaniecie kredyt w Norwegii na świetnych warunkach.