• MODE - sroga lekcja umów C-P.. Autor: ~Jaromir [171.22.91.*]
    Teraz już wiecie, że wejście do spółki/spółek Januarego na umowy C-P nie gwarantuje wzrostów..
    A jeden jegomość z forum wykorzystał entuzjazm mniej doświadczonych i sprzedał..
    Czyżby na tym się tylko skończyła zmiana strategii spółki?
  • Re: MODE - sroga lekcja umów C-P.. Autor: ~Joanna [150.254.212.*]
    Aha i po dwóch dniach od informacji o umowie CP wnioskujesz ze spółka nie urośnie. bardzo mądrze hihiiihih
  • Re: MODE - sroga lekcja umów C-P.. Autor: ~Jaromir [171.22.91.*]
    Dnia 2020-09-15 o godz. 09:24 ~Joanna napisał(a):
    > Aha i po dwóch dniach od informacji o umowie CP wnioskujesz ze spółka nie urośnie. bardzo mądrze hihiiihih

Aha , nie urośnie pod komunikat o wejściu Januarego ale urośnie w zależności od tego czy będzie zmiana strategii spółki i czy będzie sensowna..
    A czy będzie sensowna z Januarym, skoro jego wejście raczej wywołało spadki?;)
    faktycznie spadło z 1zł na prawie 2zł
    o czy tym piszesz chłopie ogarnij się...wiadomo, że coś do spółki włożą i pod to będzie rosnąć dalej ale zniechęcaj ludzi dalej
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:05 ~Joanna napisał(a):
    > faktycznie spadło z 1zł na prawie 2zł
    > o czy tym piszesz chłopie ogarnij się...wiadomo, że coś do spółki włożą i pod to będzie rosnąć dalej ale zniechęcaj ludzi dalej

ha ha pewnie obserwujesz tylko otwarcia i zamknięcia sesji, wyciągnęli końcówkę wczorajszej sesji na -2 %
    no tak muszę się ogarnąć skoro pisałem, że wzrosty wątpliwe po komunikacie o wejściu Janauarego a co niektórzy kosmos już widzieli ;)
    A dziś popyt nie poraża, ale ogarnę się i napiszę dla Ciebie optymistycznie , że dziś rakieta na 4 zł, pasuje? ;)
    nie dzis 4 zł nie bedzie i kazdy to wie a wzrosty beda predzej czy pozniej kazdy srednio rozumny to wie a ze po drodze bedzie bujało no cóż słabe ręce muszą oddać.
    Lepiej się nam pochwal ile na corelens zarobileś od piatku hihihih
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:28 ~Joanna napisał(a):
    > nie dzis 4 zł nie bedzie i kazdy to wie a wzrosty beda predzej czy pozniej kazdy srednio rozumny to wie a ze po drodze bedzie bujało no cóż słabe ręce muszą oddać.
    > Lepiej się nam pochwal ile na corelens zarobileś od piatku hihihih

wyczuwam nutkę zdrowego rozsądku ;)
    Corelens to inwestycja, kupione po 1,50, dokupione dziś, polecam jeszcze dziś można będzie przytulić ładny %, dzięki za troskę o moje inwestycje..
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:32 ~Jaromir napisał(a):
    > Dnia 2020-09-15 o godz. 10:28 ~Joanna napisał(a):
    > > nie dzis 4 zł nie bedzie i kazdy to wie a wzrosty beda predzej czy pozniej kazdy srednio rozumny to wie a ze po drodze bedzie bujało no cóż słabe ręce muszą oddać.
    > > Lepiej się nam pochwal ile na corelens zarobileś od piatku hihihih
    >
    > wyczuwam nutkę zdrowego rozsądku ;)
    > Corelens to inwestycja, kupione po 1,50, dokupione dziś, polecam jeszcze dziś można będzie przytulić ładny %, dzięki za troskę o moje inwestycje..

Oby tylko Januaremu do głowy nie przyszło się tam angażować, choć profil Mode bardziej zbliżony do Zortrax ;)
    widzisz jaka jestem opiekuńcza Ty traktujesz Corelens jako inwestycje a my Mode po co sobie obrzydzać każdy niech pilnuje swojego ogródka
  • Re: MODE - sroga lekcja umów C-P.. Autor: ~Gordon [89.65.13.*]
    ten zaś swoje... człowieku daj sobie spokój cały czas to samo pieprzysz, a wczoraj obaliłem twoją pseudo teorię, Medcamp January kupował na umowę CP, przed podaniem strategii czy czegokolwiek wystartowało do góry, nie kompromituj się...
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:59 ~Gordon napisał(a):
    > ten zaś swoje... człowieku daj sobie spokój cały czas to samo pieprzysz, a wczoraj obaliłem twoją pseudo teorię, Medcamp January kupował na umowę CP, przed podaniem strategii czy czegokolwiek wystartowało do góry, nie kompromituj się...

A ja Ci odpisałem ale do Ciebie nic nie dociera...
    Poczytaj to ci pisalem w piątek po komunikacie a co się wydarzyło wczoraj, żyjesz w równoległej rzeczywistości ..
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:53 ~Joanna napisał(a):
    > widzisz jaka jestem opiekuńcza Ty traktujesz Corelens jako inwestycje a my Mode po co sobie obrzydzać każdy niech pilnuje swojego ogródka

Jeżeli zaczniemy traktować pisanie w miarę merytoryczne jako obrzydzanie to niechybnie będzie tu , już kabaret życia giełdowego ..;), rozumiem nie mam akcji a tylko obserwuję to nie mogę nic napisać ..;)

możesz pisać tylko po co takie głupoty, (takie same jak to że corelens urośnie tam już po zabawie wejda miliony akcji i ze swoją ceną zakupu ledwo wyjdziesz na zero)
    Dnia 2020-09-15 o godz. 11:41 ~Joanna napisał(a):
    > możesz pisać tylko po co takie głupoty, (takie same jak to że corelens urośnie tam już po zabawie wejda miliony akcji i ze swoją ceną zakupu ledwo wyjdziesz na zero)

To nazywasz głupoty?:

Zobacz wątki dotyczące ModeZobacz profil Mode
    Autor: ~Jaromir [171.22.91.*] 2020-09-11 18:56
    Opublikowano przy kursie:  2,00 zł , zmiana od tamtej pory: -7,50%
    Re: Z Januarym idziemy po 5 zł
    Dnia 2020-09-11 o godz. 18:44 ~siwy napisał(a):
    > Teraz jestem spokojny.

pewnie jakieś wzrosty będą ale zauważ, że inaczej rosną przejmowane przez Januarego spółki gdzie kupuje akcje z rynku danej spółki a inaczej jeżeli jest to umowa c-p w wyniku której zwiększa zaangażowanie ..
    Przykładów aż wiele .. ;)

Autor: ~Jaromir [171.22.91.*] 2020-09-12 08:52
    Re: Co to zmienia?
    Dnia 2020-09-12 o godz. 08:32 ~5984684u napisał(a):
    > Informacja była znana pól godziny, rynek nie zareagowal

Poniedziałek pewnie przyniesie wzrost kursu akcji w pierwszych godzinach notowań ale końcówka to będzie realizacja zysków, do momentu jak będą znane szczegóły przekształceń w spółce raczej nie ma co liczyć na większe wzrosty. Sama umowa c-p nabycia akcji już się przejadła i rynek nie reaguje taką euforia na wieść o zaangażowaniu się Januarego jak kiedyś ..Patrz Hornigold i komunikat w lipcu br

Wkleiłem Ci 2 posty, rzeczywiście same głupoty..
    Jak dziś wygląda Mode, już jest 4, 5 złote
    Jeszcze raz Ci wkleję co pisałem w poście wyżej "Poniedziałek pewnie przyniesie wzrost kursu akcji w pierwszych godzinach notowań ale końcówka to będzie realizacja zysków, do momentu jak będą znane szczegóły przekształceń w spółce raczej nie ma co liczyć na większe wzrosty"

SAME GŁUPOTY? ok, skoro chcesz same mądrości, specjalnie dla Ciebie ................................................................

Autor: ~ytanie [80.111.34.*] 2020-09-11 16:59
    Karnet pusty. Ciekawe czy otworzy sie w poniedzialek?
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/moe
    hmm
[x]
SYGNIS 2,56% 2,40 2025-09-25 17:03:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.