• zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [37.47.26.*]
    500%?
    https://simplywall.st/stocks/pl/media/wse-crb/carbon-studio-spolka-akcyjna-shares#valuation
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Cin [37.47.56.*]
    Czym kupujemy przyszlsc
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Zderzacz [5.184.47.*]
    Carbon P/E: 77.5x, CDProjekt: 152.85x, Amazon:117.63x)

P/E to slaby wskaznik w ogóle, a dla startupów i małych firm przed premierą pierwszego dużego produktu wręcz bezużyteczny, Spokojnie:)
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [37.47.26.*]
    fair value 10,24 heh
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Wowa [31.60.130.*]
    Koleżka zaniepokojony że sypanko może się skoñczyć i trzeba trochę postraszyć leszczynę udając analityka.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Rrrrrr [185.135.2.*]
    Tam prawie kazda spolka byla przewartosciowana.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Rrrrrr [94.42.171.*]
    Oldboy ile razy to jeszcze wrzucisz?
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [89.64.88.*]
    Niestety do usrsnej smierci. Facet jest juz zdesperowany.
    Dziwie sie ze zubrzyk z nim nie pogada.
    I w ogole ci co sie na nim poznali wiedza ze o gamingu nie ma zadnego pojecia czasem sie pod cos podczepi jak qubic games i tyle. Ale wiedzy w temacie nie ma zadnej co juz udowodnil chocby wczoraj fochajac sie u zubrzyka na forum. Kolega mu wszystko wylozyl ludzie polajnowai prawde a odl foszek w swoim stylu. Hehehe
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    Potwierdzam oldboj gra na czuja wiedzy nie ma żadnej. Jakiś nieodległy czas temu (2-3 mce) wdał się ze mną w polemikę na temat Movie games. Spółka spadła wtedy z 70 na 60 pln I napisał że kolejny balon pęka. Podjąłem temat ze Movie to nie balon tylko porządna firma w którą warto inwestować. Gdzie jest dziś movie każdy widzi. Taki z niego znawca. Wątek jest gdzieś tu na forum carbonika.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Fakty [85.115.35.*]
    Dnia 2020-09-15 o godz. 10:34 ~Nurek napisał(a):
    > Potwierdzam oldboj gra na czuja wiedzy nie ma żadnej. Jakiś nieodległy czas temu (2-3 mce) wdał się ze mną w polemikę na temat Movie games. Spółka spadła wtedy z 70 na 60 pln I napisał że kolejny balon pęka. Podjąłem temat ze Movie to nie balon tylko porządna firma w którą warto inwestować. Gdzie jest dziś movie każdy widzi. Taki z niego znawca. Wątek jest gdzieś tu na forum carbonika.

I dlatego trzeba pisac na bankierze i dementowac co pisze. Im wiecej osob bedzie swiadomych tym mniej ubierze w akcje i a jego wiedza i dobre imie bedzie zweryfikowane.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [89.64.88.*]
    Oldboy stary a zaniwpokojony.
    Wciazprobujesz wzbudzac niepokoj albo euforie u akcjonariuszy.
    Never ending story. Juz cie na forum i bankiera i zubrzyka poznali ale twardo trollujesz. Wsumie nie masz wyjscia jak isc w zaparte. Wszyscu ci tu zyczymy zeby karma do ciebie wrocila.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~oldboytopies [83.23.218.*]
    Mam ogromną nadzieję, że ten stary fałszywy dziad długo się nie nacieszy pieniędzmi, które zdobywa w tak nieczysty sposób. Ludzki odpad i tyle.
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Wowa [31.60.130.*]
    Oldboy:wilk w owczej skórze,lis w kurniku też pasuje do tego osobnika.psuje kurs i samopoczucie ,że też sobie nas akurat upatrzył na łatwy łup.
    wyglada na to ze troche mu animator pomaga. Bo po co sprzedaje nizej po 5-20 sztuk? Skoro inwestorzy nie chca sprzedawac nizej to nie powinno byc handlu, a tak na zenujacych ilosciach to widac, zwlaszcza dzis. Ale amunicja kiedys sie konczy
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [37.47.28.*]
    Szybko zmieniasz zdanie oldboy: https://m.bankier.pl/forum/temat/8133415

Zagadka: jak okresla sie tskie osoby jak ty?
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [37.47.28.*]
    Badz zdziebko zaniepokojony o MLS.
    Fair value... 2 pln!!! Buhahahahahaha
    Jakis merytoryczny komentarz z teojej strony?

https://simplywall.st/stocks/pl/semiconductors/wse-mls/ml-system-shares
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.128.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zdziebko zaniepokojony Autor: ~Ja [37.47.26.*]
    moze czas na Movie dobra firma i spada
    Dnia 2020-09-15 o godz. 11:46 ~Ja napisał(a):
    > moze czas na Movie dobra firma i spada

Moze trolluj dalej. Brakuje argummentow?
    Taki "wybitny" z ciebie inwestor a zapominasz ze nic wiecznie nie rosnie i korekty sa nieodzowna czescia trendow?
    Ze stresu juz glupoty gadasz albo starosc robic zaczyna swoje.
[x]
CARBONSTU -5,76% 3,11 2026-02-19 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.