... I trzeba stwierdzić, że to gówno zaczyna tonąć.
Ciągle wiara w MLS i piękne zyski, a prawda taka, że spółka jakby miała czym się chwalić - zrobiłaby to dawno.
Zgadza się, sprzedam, tylko nie rozumiesz jednej rzeczy. Nie mam na celu hejtowania, ale chłodnej oceny sytuacji.
Mówimy o FV i zarobkach z tej dziedsiny we współpracy z innymi, większymi podmiotami. Czyli daje to jasną konkluzję, że należy inwestować w te podmioty, a nie w firmę która ma dostać jakieś resztki z koryta.
Teraz dopiero rusza spory nacisk na fotowoltaike zw strony panstwa, kolejne 4 progeamowe lata powinny byc obfite. Zobacz ze podpisana zostala umowa na wspolprace z firma z dolnego slaska, wedlug mnie warto poczekac na wyniki finansowe za 3q i rozwoj wydarzen w przyszlym roku i kolejnych.
To nie spolka fotowoltaniczna, dopiero pod koniec ii kwartalu weszli w panele fotowoltaiczne ratujac sie bo zyskow nie majs przy olbrzymich kosztach operacyjnych.
Takie koszty nie są związane bezpośrednio z przedsiębiorstwem, co istotne, nie wiążą się w ogóle z podstawowym zakresem działania jednostki.
Pozostałe koszty operacyjne są efektem podejmowania konkretnych czynności. Wyznacznikiem takich kosztów jest to, że są one bardzo różnorodne. Różny może też być wachlarz możliwości, w których takie koszty powstają. Pozostałymi kosztami operacyjnymi mogą więc być np. sprzedane składniki majątku trwałego, odszkodowania i kary,* koszty postępowań sądowych*, darowizny albo nieściągalne wierzytelności.
Czekam na podbite byle tego się pozbyć, błąd zrobiłem wchodząc tu nakręcony fotowoltanika. Kapital zamrożony a inne daja mi zyski.
Teraz widac jak sztucznie podbili, zeby z 1,1 na 52gr spasc, zalujeze nie zrealizowalem zysku. Trudno czekam na podbite ale tez nie bede udawac ze jedt super pieknie. Moze pod raport podbija.