• Dziwne dywergencje Panie Arms! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.18.*]
    Nie tak szybko!

Z drugiej strony porządna konsola by się przydała, bo inaczej nie wiadomo czy zmienić repertuar, czy śpiewać te same piosenki zmienionej widowni.
  • Re: Dziwne dywergencje Panie Arms! Autor: ~DM [90.156.74.*]
    Tu konsole 2,5 3,0 miałeś, jak ten fund jbany się wysypie papier nabierze lekkości. Czy w twojej mądrości(bez Urazy) jesteś w stanie określić max wzlotu hę.
  • Re: Dziwne dywergencje Panie Arms! Autor: ~majonez [5.173.73.*]
    Jeżeli po OZE hossie nastąpi AI hossa to widzę tutaj min 10 zeta za walor do końca roku.
    Potem dłuższy okres stabilnych wzrostów w kierunku 20.
    Ale to tylko moje przypuszczenia.
    Czas pokaże.
    :)
  • Re: Dziwne dywergencje Panie Arms! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.18.*]
    Dnia 2020-09-14 o godz. 20:43 ~DM napisał(a):
    > Tu konsole 2,5 3,0 miałeś, jak ten fund jbany się wysypie papier nabierze lekkości. Czy w twojej mądrości(bez Urazy) jesteś w stanie określić max wzlotu hę.

JEŚLI w gospodarce nastąpi trwały trend/moda na rozwiązania AI ( choćby z powodów wizualno-marketingowych), a ITL robi RZECZYWISTE, nie dmuchane AI, to nie będę miał problemu z zobaczeniem kapitalizacji na poziomie 1 mld.
    A to łatwo policzyć, że daje 150 złotych na akcję.
    Na podobne pytanie odpowiadałem kunie na początku tego roku w wątkach o Biomedzie. Postawiłem wówczas tezę, że BML pójdzie na trzeci punkt fokalny, który wówczas był na 30 PLN.
    Tu masz fragment z tej dyskusji w drodze na drugi fokal ( 15PLN):
    https://www.bankier.pl/forum/temat_w-polowie-drogi-na-nastepny-punkt-fokalny,38299465.html 

A funduszu nie ma co obrażać - na BML przed wzrostem sypnął FIZ Value. Każdy orze jak może.

[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.