Dnia 2020-09-16 o godz. 10:16 ~LESZCZ napisał(a): > :))))))))))))))))))))) Qk dzisiaj to nie ja . Ja dobiorę 10,10,2020 :) A co?18.09.br już NIE?Powodzenia! z datą 10.10.20r:))
Nie ujadaj milionerze bo takich jak ty to poznałem na Tauronie. Nic o mnie nie wiesz a pleciesz głupoty :) Pochwal się swoim pakietem uważając co podasz bo to można sprawdzić :)))))))))
Własnie się chwale....jak jeszcze dobiorę, w przyszłym roku, to będzie tego 43 akcje..jak dla mnie ,bezrobotnego, to kupa szmalu plus oczywiście dywidendy coroczne
Dobrałem w tym dniu 80 szt . Jak będę dobierał od 10 października 600 sztuk to się dobrze zastanowię po ile . Idealnie by było poniżej 15.00. Tylko to może być nie realne (:
Mam już te akcje cztery lata i dywidenda zawsze jest wypłacana w euro zgodnie z prospektem emisyjnym , a kurs jak to kurs raz rośnie raz spada.Myślę że 50-60 eurocentów w przyszłym roku będzie z dywidendy patrząc na dotychczasowe wyniki.Jak ktoś spekuluje a nie inwestuje to może powinien sobie poszukać spółki o większej płynności i wachaniach kursu .
Zawsze dobieram poniżej swojej średniej i poniżej średniej z ostatnich 6 miesięcy. To na wypadek wezwania do sprzedaży :) A poza tym jak dobieram to informuję na forum :)