• Troll sadkowy Autor: ~MixKolanko [5.173.52.*]
    Panowie, mamy tutaj trolla spadkowego. Niejaki Jaromir. Nie kupil w okolicach 2zl i spoznil sie na pociag. Spoko kupisz jak bedzie po 5 zl.
  • Re: Troll sadkowy Autor: ~Jaromir [171.22.91.*]
    Dnia 2020-09-14 o godz. 09:01 ~MixKolanko napisał(a):
    > Panowie, mamy tutaj trolla spadkowego. Niejaki Jaromir. Nie kupil w okolicach 2zl i spoznil sie na pociag. Spoko kupisz jak bedzie po 5 zl.

Tak, tak dodaj jeszcze , że ubrałem się na Corelens. Mam te akcyjki i sobie trzymam ze spokojem ;)

Dziś na podwójnych widłach radziłbym się ewakuować(jeżeli będą;)
    Blask Januarego słabnie a umowa C-P to pułapka, nie znamy po jakim kursie kupował, na innych forach przebąkują, że podobno po 40 gr .
    Jeżeli to prawda to idealny moment aby wrzucił swoje akcje w rynek i wyjść z tej inwestycji z zyskiem rzędu co najmniej 200% a ulica zostanie ubrana..
    Zatem pomyślicie
  • Re: Troll sadkowy Autor: ~Konfidel [37.248.138.*]
    CZY JUZ SA 2 WIDLY? BO CHCE WALNAC PKC. OBY NIE DOLNE
    Dnia 2020-09-14 o godz. 09:11 ~Konfidel napisał(a):
    > CZY JUZ SA 2 WIDLY? BO CHCE WALNAC PKC. OBY NIE DOLNE

Jeżeli czytałeś mojego poprzedniego posta ze zrozumieniem napisałem "jeżeli będą" ;)
    Dnia 2020-09-14 o godz. 09:06 ~Jaromir napisał(a):
    > Dnia 2020-09-14 o godz. 09:01 ~MixKolanko napisał(a):
    > > Panowie, mamy tutaj trolla spadkowego. Niejaki Jaromir. Nie kupil w okolicach 2zl i spoznil sie na pociag. Spoko kupisz jak bedzie po 5 zl.
    >
    > Tak, tak dodaj jeszcze , że ubrałem się na Corelens. Mam te akcyjki i sobie trzymam ze spokojem ;)
    >
    > Dziś na podwójnych widłach radziłbym się ewakuować(jeżeli będą;)
    > Blask Januarego słabnie a umowa C-P to pułapka, nie znamy po jakim kursie kupował, na innych forach przebąkują, że podobno po 40 gr .
    > Jeżeli to prawda to idealny moment aby wrzucił swoje akcje w rynek i wyjść z tej inwestycji z zyskiem rzędu co najmniej 200% a ulica zostanie ubrana..
    > Zatem pomyślicie

Pisząc mam te akcyjki, mam na myśli Corelens, żeby nie było mylnego wrażenia, że Mode ;)
[x]
SYGNIS 2,40% 2,56 2026-01-05 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.