Sztuczna inteligencja to nasza przyszłość. Ostatnio Playway także zakupił udziały w Gdyńskiej firmie działającej w AI. Znak, że duzi gracze widzą potencjał w AI.
Dnia 2020-09-25 o godz. 13:28 ~observer napisał(a): > Sztuczna inteligencja to nasza przyszłość. Ostatnio Playway także zakupił udziały w Gdyńskiej firmie działającej w AI. Znak, że duzi gracze widzą potencjał w AI.
To wiadomo, pytanie tylko czy produkty ITL to prawdziwa czy picowana AI. Jedynie obecność Przegalińskiej w zespole wydaje się być jak dotąd jedyną istotną wskazówką.
Mroczny, Ty tak na powaznie wierzysz w AI? Tutaj wychwalasz bestie, na forum Bloobcia Boga Jedynego cytując Jego Biblie. No nie mozna tak stac w rozkroku
Dnia 2020-09-25 o godz. 16:54 ~Romek napisał(a): > Mroczny, Ty tak na powaznie wierzysz w AI? Tutaj wychwalasz bestie, na forum Bloobcia Boga Jedynego cytując Jego Biblie. No nie mozna tak stac w rozkroku
A propos - jest już weekend, więc wspomnijmy tych, którzy nie bali się boga, bo mieli wiarę:
... nagle pod nogi upada mu skamieniały słowik
odwraca głowę i widzi że drzewo do którego przywiązany był Marsjasz jest siwe
Zdaje się, że jeśliś wspolwlasciciel, to dluuugo po mnie, Więc mi się szacun należy... Ja tu Prawem Kaduka sie wcinam we wszystko. Na prostacko, czy nowomodnie,jak wolisz.
Wspolwlasciciel to wspolwlasciciel- prawa na wza takie same:) a co do „op i erdalającgo stylu” rozumiem, ze wynika on z wiszenia na haku i dlugiej kiszonki? Nie martw sie- Mroczny obiecal 10zl
Op styl to dla zasady i porządku. "Titi riti" to nie ja i nie na tej spolce.
A, nie doczytalam że dopiero wlazłeś, sorry.
Co wy wszyscy z tymi hakami.. Ja tu od marca. Chyba jako jedna z ostatnich co kupowali 1,4-1,6. Co prawda malo, bo cwiercin nie chciał sprzedac mimo ze nie wierzy w spolke.:)
A 10 to na poczatek,zaniedlugo. Teraz na szybko 4,20 ma być Nazywa się to etap 2.
Co by ni mówil Mroczny,to chyba jeszcze zbiera. Jak inni.
Dnia 2020-09-26 o godz. 12:48 ~Sheep napisał(a): > Wy to jednak buraki co niektórzy jesteście z tymi niby żartami.. > > Tu nikt nikogo nie kupi. > > Nie po to strategia na partnera.
DM mógł pomylić Nysy, w końcu o Nysiadach nie każdy słyszał, czego dowodzi choćby brak hasła w polskiej Wikipedii. Romek niestety poleciał bardzo nisko, na dodatek wobec jednego z ważniejszych wierszy Herberta. Przykre i tyle, tym bardziej że okrasił to uwagą wobec innych o konieczności przestrzegania dobrych manier. Ale to finansista - musisz wziąć poprawkę na skotłowany rozwój ego w przypadku wielu finansistów.
Profesorze! Przeciez kazdy nawet trojkowy student polonistyki wie, ze ten doskonaly woz bojowy Milicji Obywatelskiej zostal ochrzczony Nysą na czesc Gory Nysa! A co do ego, to literaci odsadzaja finansistow o 15k arszynow
Dnia 2020-09-26 o godz. 19:52 ~Romek napisał(a): > Profesorze! Przeciez kazdy nawet trojkowy student polonistyki wie, ze ten doskonaly woz bojowy Milicji Obywatelskiej zostal ochrzczony Nysą na czesc Gory Nysa! A co do ego, to literaci odsadzaja finansistow o 15k arszynow
Ale rozpięte na kręgosłupie jak żagiel na maszcie, a nie zwinięte w portfelu jak garota na bliźnich.