• trade360 - opinie Autor: ~ewqewq [176.221.120.*]
    Co myślicie o tej platformi TRADE360 pod linkiem link ? Czy jest warta uwagi? Posiada cypryjską licencję, minimalny depozyt 500$ ale to akurat nie problem,opinie ma dobre nawet co myślicie?
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Anna [176.221.120.*]
    spoko giełda
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Annaz [176.221.120.*]
    polecam :))
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Dawidek [176.221.120.*]
    giełda mega fajna i minilany depozyt teraz już tylko 250$ :)
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~oszukana [83.27.240.*]
    Jedno wielkie oszustwo - proszę nie dać się zwieść - brak kontaktu z Panią, która tak usilnie namawiała na współpracę. Manipulacja i podstęp. Kupując akcje - nie masz ich w rzeczywistości. Toczy się aktualnie proces przeciwko tej firmie - może w końcu zaprzestana swoich nieuczciwych praktyk.
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Tomasz [37.47.187.*]
    Witam można dołączyć do procesu?też bym chciał cegiełkę dołożyć...
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Jakub [87.248.87.*]
    Na jakim etapie jest sprawa?
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Nat [31.0.47.*]
    Witam jaki jest numer sprawy jak dołączyć? Trade 360 i ludzie którzy tam pracują to przestępcy w białych rękawiczkach pod przykrywką Domu Maklerskiego
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.241.24.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.241.24.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Anita [93.35.220.*]
    Czy mozna dołączyć się do procesu??
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Anita [89.66.168.*]
    Właśnie założyłam sprawę, manipulanci, to nie trade 360 tylko crowd tech, oszuści, złodzieje, ludzie przeszkleni jak psy, mówią te swoje zasrane regułki, i naciągają na kasę, czym więcej, tym lepiej.Mnie wycyskali na 30 tyśięcy a zaczeło się od 1000 z czyli 250 dol.
    Niestety dałam się nabrać, zaufałam, a teraz zrobię wszystko aby wyrwać te pieniądze z gardła tym oszustom.
    Chciałabym ostrzec innych przed tymi pasożytami.IM NIE ZALEŻY ABYŚCIE ZAROBILI, TYLKO ABYŚCIE STRACILI!!!!!!
    Mają was totalnie w d...pie Przedstawiają się jako przyjazne dusze, opiekunowie a wbijają ci nóż w plecy.

• Re: trade360 - opinie Autor: ~Kancelaria [212.180.252.*]
    zapraszam do kontaktu 516579309
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Monia [185.175.106.*]
    Witam, także poniosłam znaczące straty przez trade360. Mi naliczyli opłaty za rolowaniu na pozycji w wysokości 50% mojego salda konta. Zapewniali Mnie telefonicznie że opłaty za rolowanie nie będą pobierane. Pomniejszyli moje saldo o 50% co uniemożliwiło utrzymanie otwartych pozycji i pozamykali je ze stratą. W dwie minuty wyzerowali prawie całe moje konto. Zastanówcie się dwa razy nad wyborem tego brokera bo lepiej oddać pieniądze na szczytny cel niż tym oszustom.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.143.187.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Stachu [46.114.173.*]
    Hej, mogę nawiązać z tobą kontakt?
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Bartek [83.4.134.*]
    Cześć. To samo co cała reszta opisuje, podzielam zdanie. A tu trzeba wpłacic prawie 2000 pln, a pomoc tych ich nauczycili żadna. Sam jestem nauczycielem i gdybym tak nauczał, to by mnie zwolnili w trybie natychmiastowym, a uczniowie to prwdopodobnie by mnie zlinczowali. TOTAL TRAGEDY, NIE POLECAM. SZKODA WASZYCH PIENIĘDZY
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Adam [94.254.176.*]
    Cześć,

czy mógłbym prosić o kontakt z twojej strony? Również zostałem oszukany na ponad 70.000 zł. adamgrzybowski94@gmail.com
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~ole [109.200.81.*]
    Popieram w całości. Brak kompetencji. Normalnie draństwo. Jak najdalej od tego porlau.
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~ZD [83.23.244.*]
    Witam.
    Oceniam trade 360.
    Czytałem na forach że to oszuści i choć mam podobne zdanie to stanowczo mówię NIE.
    Każdy chce zarabiać ale czy każdy da się nabrać.
    Jestem ekonomistą i mam swoje lata i tak na micro skalę zadziałałem na trade 360.
    Pamiętaj czytelniku jak sam nie nauczysz się inwestować na giełdach to zawsze przez kogoś zostaniesz wykorzystany.
    Kasa to kasa sorry ale nie ma się tu zmiłuj.
    Co do trade 360 każdy może spróbować ale …
    Kwestia wielkości kasy.
    Jak możesz wyłożyć 100 000 Euro to może zyskasz lub stracisz bo … ktoś na tym musi zarobić.
    Ja zaczynałem od minimum 250 Euro doszedłem do nie pamiętam 700-800 euro a teraz mam z powrotem swoje 250 euro. No chyba ?.
    Bardzo ciekawe czy da się mi je zwrócić choć trade 360 musi pamiętać że dla mnie (nie chcę obrażać innych) to wystarczy mi na WACIKI. Ale jak napisałem kasa to kasa i Ja na nią zasłużyłem.
    Dla przypomnienia innym inwestorom telefon nr + 48 88… 022 oraz +48 22...74 może +48 22… 56 lub podobne to trade 360.
    Przed niczym nie przestrzegam ale …
    Od paru dni nie mam kontaktu z trade 360 ? ciekawe ponieważ zawsze codziennie dzwonili ?.
    Od kilku dni „bawię się” w inwestowanie za 1,00 EURO (jeden), i co ciekawe śledzę notowania i jeden euro powinienem zarobić w tak zwane: 3 sekundy i kicha … więc notowania na stronie https://trading.trade360.com/pl mijają się z prawdą, ale dla czego ?
    Czyli wniosek jeden „człowieku daj sobie spokój oddaj kasę”.
    No nie.
    Nie pójdę do sądu.
    Dlaczego ? (ponieważ choć sprawę wygrałem to moje sądowe sprawy wraz z komornikiem trwały 13 lat)
    Ale …
    Mamy Internet.
    Mamy komunikatory.
    A komu zależy na jakiej opinii ?.
    Z.D.
    Dla tych co do mnie dzwonili powinni wiedzieć od kogo jest to info.

• Re: trade360 - opinie Autor: ~MB [83.144.112.*]
    Prosimy o kontakt osoby poszkodowane 881.501.751
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Iwo [37.47.236.*]
    No niestety...Moja proba inwestowania skonczyla sie podobnie. Teraz, po wszystkim, nikt sie nie odzywa, nie ma kontaktu z nimi a ja zastanawiam sie ci dalej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.28.129.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Acicjaa99x [176.221.120.*]
    giełda bardzo dobra , sama tam zarabiam a niskie prowizje i szybkie wypłaty przyciągają bardzo dużo ludzi , jeszcze w tym czasie kiedy jest wielki Boom na kryptowaluty :D
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Max [81.15.234.*]
    Nie ryzykuj, mnie oszukali oni zarabiają na tym kiedy Ty tracisz pieniadze. Ja teraz próbuje cokolwiek odzyskac ponieważ nie chcą wypłacić moich pieniędzy.
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Znajoma [188.146.225.*]
    Mogę prosić o szczegóły??
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Kontakt [188.241.24.*]
    Witam. Bardzo proszę o kontakt. Mnie też oszukali. Czy udało się coś odzyskać? Proszę o kontakt xaniabox@icloud.com
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~mariusz [188.241.24.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~mariusz [188.241.24.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~dsadasdsa [176.221.120.*]
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Ala222 [176.221.120.*]
    250$ minimalny depozyt teraz
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Tomasz [37.47.187.*]
    Popłynąłem na 100tys w miesiąc nie polecam
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~zenek [194.126.229.*]
    pewnie GONZO ci podpowiadał co jest 5
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.42.4.*]
  • Re: trade360 - opinie Autor: godojoshi [86.111.120.*]
    Albo nie wiesz o czym piszesz, albo naganiasz ;) Piszesz o trade360, a wrzucasz jakiś syfiasty link. Ale tak odnosząc się do tytułu posta...Po pierwsze https://www.trustpilot.com/review/trade360.com. Po drugie, miałem do czynienia z pewnym panem z polskiego biura maklerskiego (więc oficjalny kontakt, który naciąga ludzi), który próbował mnie nagonić na tą platformę. Nie słuchał argumentów, nie odpowiadał na pytania..ciągle powtarzając czy mnie stać aby okazje przechodziły mi obok nosa. Rozmawialiśmy długo, a wszelkie pytania o regulaminy, papiery zbywał, więc sam znalazłem i zacząłem drążyć. Rozdrażniony rzucił słuchawką. Tak nie zachowują się profesjonaliści. Tak więc to syf.
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Anita [93.35.220.*]
    Oszuści, namawiają do współpracy,są bardzo mili na początku)informacje które dają nie maja nic wspólnego z prawda!!!to jakiś zwykły cały center z fałszywymi nazwiskami!!naciagacE i oszuści!!na początku myślałam, ze mogę liczyć na jakakolwiek pomoc ale byłam naiwna??oni żerują jak sępy na twoich pieniadzach
  • Re: trade360 - opinie Autor: stachsgh [31.0.63.*]
    Kiepszczyzna, ale ...
    Mocne, zobacz koniecznie :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~Mark [37.47.79.*]
    Czy jak się tam tylko zarejestrowałem w celu sprawdzenia jak to działa to mi coś grozi.Nie podawałem żadnych skanów dokumentów.Teraz nękają mnie telefonami
  • Re: trade360 - opinie Autor: ~MariuszK [10.42.4.*]
    skontaktował się ze mną jakiś Pan z akcentem ewidentnie ukraińskim mówiąc, że kiedyś coś zakładałam i uzbierały mi się jakieś bitcoiny na koncie, ale żeby je wypłacić to raz, że muszę zainstalować anydesk to dwa , muszę wpłacić im pieniądze żeby wpłacić pieniądze. Niby śmiech na sali ale są tak dobzi w manipulacji, że dałam się nabrać. Jeśli jesteście w podobnej sytuacji to szybko to zgłaszajcie dalej, bo mi wykradli dane i teraz mam mnóstwo problemów z tym związanych, pożyczki na mnie biorą... jestem w trakcie procesowania się z nimi, jest jedna kancelaria, która się tym zajmuje ⁺⁴⁸ ⁷³⁰ ⁹⁵⁵ ⁰⁶⁶ nie przyjmują każdej sprawy, bo niektóre dowody są niewystarczające ale zawsze możecie spróbować