• zmiana sektorowa Autor: ~jaj [88.156.130.*]

FIV poz. 5

link:
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Xyz [37.30.28.*]
    Kwestia porządkowa, bez wpływu na kurs!
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omka [37.248.161.*]
    Prswda, choc na plus bo inwestorzy czesto wyszukuja spolki z danego sektora. Finanse to dobry sektor.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Robek [5.173.160.*]
    Omka, też mam tu parę procent portfela,ale daj spokój z zachwalaniem spółki,dobry towar obroni się sam,jak będzie pozytywne info to będzie zainteresowanie spółką,na razie małe obroty i góra, dół.Jesli ktoś wierzy w ich biznes to czas na zbieranie,w mojej ocenie oczywiście cena atrakcyjna.Zdrowia i cierpliwości.
    Ale ja tylko stwierdzilem ze sektor finanse i inwestycje jest odpowiedni a media i wydawnictwa mylacy. Sluszna zmiana i tyle. Cala reszta juz bez komentarza.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Mat [31.0.67.*]
    Oczywiście, że finanse i inwestycje to dużo odpowiedniejszy dla nas sektor. Nie widzę tu żadnego zachwalania spółki, tylko ważną informacje. Omka, dobra uwaga.
    Z innej beczki: czy uważacie, że termin zapłaty od IGS nie zostanie przesunięty? Skąd oni wezmą tą kasę! Miała być emisja w IGS dla FINV, ale na razie cicho!
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Mat [31.0.67.*]
    Termin zapłaty został ustalony na ostatni dzień września, czyli kwota znajdzie się w raporcie za 3Q, jak i prawdopodobnie wyniki finansowe spółek zależnych. Od tego czasu powinien zacząć się rajd na akcjach. Skąd wezmą kasę, nie mam pojęcia. Czas pokaże
    Szczerze mowiac tez ciekaw jestem jsk to zalatwia. Bardziej spodziewalbym sie wkladu nie materialnego ale kto wie... Bardziej interesuje mnie rozwoj spoko i skokowa ekspansja, infa o umowach z bankami niz sam przelew od igs bo to juz i tak jedna stajnia i moga sobie przerzucac kapital jak chca. Bingolotto tez powinno wreszcie wystartowac, przeciez cos ekipa IGSa musi robic... No i dalej czekam na infa o kasie od funda i chociaz wniosku o rejestracje akcji...
    Wszystko się przeciąga! Miejmy nadzieję, że w końcu dopną tematy!
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~argus [185.215.74.*]
    Fiv zmniejszylo zaangazowanie w igs i to na rzecz osoby fizycznej - lipiec 2020 (mozna przypuszczac ze celowo aby nie pokazac tego w raporcie za 2 kw, kim jest ta osoba??? Niestety nazwisko za bardzo popularne)..to jest troche slabe ze sobie tak kase przerzucaja...przelew pojdzie nie ma wyjscia
    ..strona igs z bingo juz funkcjonuje..mozna przypuszczac ze polowa tej kasy pojdzie na nowa emisje akcji igs dla fiv zgodnie z ustalenimi.

Jezeli nie pojdzie kasa i zrobia aneks to powroca do dawnych zwyczajow mms..
    Ja czekam na umowe z telekomem...w zeszlym roku byla krotka wspolpraca z orange...zobaczymy.. w zeszlym tygodniu bylo info o zakoczeniu wspolpracy pewnego banku z innym telekomem. Czas pokaze.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omcia [37.30.58.*]
    Ostatnim zdaniem argus trafił w punkt. Zwyczaje MMS zostały zachowane.
    Historia kołem się toczy i to jest książkowy przykład, tylko zmiana nazwy z mms na fin a działanie identyczne.
    Ta pseudo firma w najbliższym czasie już niczego dobrego nie jest w stanie zrobić.
    Szkoda tylko uczciwych inwestorów i przejścia ich kapitału do portfeli kilku cwaniaków i oszustów.
    Czekajcie na komunikat zmiany nazwy Spoko na Kuku w odniesieniu jakie ta firma przyniesie straty dla inwestorów którzy zostali nabrani i uwierzyli że ta firma działa racjonalnie i straty osób którzy byli zaangażowani realnie finansowo i fizycznie przy projekcie.
    Niby nowa nazwa, niby nowi ludzie a guano śmierdzi dalej identycznie.
    Uważajcie i nie wkładajcie gotówki w odbyt cwaniaków.
    Mimo to życzę sukcesu, ale ta firma zostanie toksyczna na zawsze i tylko tacy ludzie będą się koło tego kręcić.

Chyba trochę się rozpędziłeś! Niby dlaczego oceniasz obecne działania Finv przez pryzmat przeszłości i tego co było kiedyś!? Nowi ludzie, a przede wszystkim nowa strategia!
    Kolego pisałem że akcje posiadam,nie jestem naganiaczem,ale na trzeźwo patrząc,co za wpływ ma zmiana sektora,jak nie ma żadnych nowych informacji że spółki,starzy akcjonariusze czekają,nowych nie ma, zniecierpliwieni wychodzą.Na inwestycje patrzę sceptycznie,nie ma łatwych pieniędzy.Co będzie czas pokaże, życzę zdrowia.
    Omcia..dales po bandzie!! To juz nie jest ta sama firma co kiedys. Ja wierze ze tu bedzie grubo.

Martwia mnie pewne rzeczy, tak jak kazdego kto obserwuje ta spolke od lat i jej transformacje. Po to jest forum aby sie dzielic infomacjami watpliwosciami a nie obrazac kolokolwiek! I nachalnie naganiac w jedna lub druga strone... jest kilka niewiadomych..no i covid rowniez nie pomaga. Jak wczesniej zachecam do czytania i analizowania..kazdy sam musi podjac decyzje czy chce wejsc, wyjsc i czy czekac.

Jak rozumiem chcesz dokupic jak najtaniej..jak kazdy kto ma jeszcze wolne srodki i nie jest tu na swojego maxa zapakowany.
    Pisałeś do mnie czy do Omci? Jeśli chodzi o mnie,to co mam w portfelu w tej cenie w zupełności mnie satysfakcjonuje,na tą chwilę oczywiście,mam ciekawsze projekty.Tradycyjnie zdrowia, cierpliwości i udanych inwestycji.
    Do omci.

Rowniez powodzenia.
    Widzę po wpisach, że zniecierpliwionych na tej spółce masa gości, wielu chciałoby wyjść ale popytu nie ma,żeby tu ruszyć kurs to potrzeba mocnej pozytywnej informacji, dopóki nie będzie to marazm.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omcia [37.30.48.*]
    Dla jasności nie naganiam na spadki.
    Nie jest również moją intencją obrażać kogokolwiek, chyba że ktoś mocno się tego domaga.
    Zachowanie kursu jak i jego obecna wycena świadczy ewidentnie że w spółce dzieje się coś niedobrego.
    Ale o tym wie tylko kilka osób związanych w większym lub mniejszym stopniu ze spółką.
    Obecna wycena i tak jest na wysokim poziomie, ponieważ spółka przedstawia wartość wyłącznie czysto spekulacyjną.
    Strona internetowa Fin i Spoko na wysokim poziomie. Ale to można kupić za kilka lub kilkanaście tysięcy złotych.
    Wartość firmy tworzą ludzie zaangażowani wiedzą i sercem a nie tylko wyłącznie chciwością expresowego wzbogacenia.
    Coś tutaj nie gra. Czy ktoś był w siedzibie tej firmy? Czy ktoś tam pracuje?

• Re: zmiana sektorowa Autor: ~Roger [5.173.184.*]
    Dobre pytania, ja osobiście wstrzymałem się z dalszym odbieraniem bo sytuacja jest dla mnie niezrozumiała dlaczego przy takich perspektywach tak się zachowuje papier.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~konkret [185.134.30.*]
    za duzo osob tutaj liczy na spekulacyjne podbitki 100 procent nakarmic leszczy i spadac gdzie indziej naganiac...to nie jest spolka spekulacyjna...120000 tysiecy aktywnych uzytkownikow, wspołpraca z wieloma firmami bankami, biuro stacjonarne w Warszawie na placu europejskim 1( idz Omcia sprawdz przekonaj sie sam i wtedy wyraz opinie), szwedzi zapakowani za 1.30-2 zł fund wyklada kase 4 milony euro, przejecie społki 2inntelect, a wy nadal wmawiacie sobie spekulacje, przykladów mogbym mnozyc jeszcze wiecej ze tu sa fundamenty a nie odwrotnie. sami to zbadajcie i piszcie o konkretach pozdrawiam
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~KobiBe [89.64.90.*]
    Mało jest spółek groszowych, które tak się rozwijają jak FIV. Tutaj nie trzeba naganiac na + ani na -. Tutaj trzeba być cierpliwym.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omka [89.64.58.*]
    Omcia... Dobre :) takich wypocin przeklamujacych fakty dawno tu nie czytalem. Jak duzo i jak tanio chcesz kupic, ze takie brednie musisz wymyslac :)? Dajcie na luz, nikt Was do zakupow nie zmusza, wywalac w rynek pkc i zbijac na grosze.
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Fjuczer [89.8.177.*]
    Nie ma co ale Omcia zapewnia dramaturgie i napiecie jak w serialu Kiepskich...czekamy na kolejny odcinek :oP
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omcia [78.11.119.*]
    Fjuczer
    Obym się mylił, a ty żebyś miał rację.
    Coś jest nie tak, ale mimo to życzę wszystkim wysokiej sprzedaży.
    Więcej już nie zabieram głosu.
    Zadam tylko jeszcze jedno pytanie i proszę tylko o odpowiedz osoby które mają wiedzę.
    Czy w tej firmie jest w ogóle jakiś telefon na który można zadzwonić i zapytać kogoś o cokolwiek?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.96.170.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Bast [217.96.170.*]
    https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/finventur,spelnienie-warunkow-umowy-inwestycyjnej-nabyc-2020-04-28,espi,20200428_184825_0000185674
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Bast [217.96.170.*]
    Pod podanym linkiem jest adres i numer tel spółki
  • Re: zmiana sektorowa Autor: ~Omcia [78.11.119.*]
    Miałem zamilknąć, ale podziękuję Bast.
    Dzwoniłem i tak jak myślałem można porozmawiać z pocztą głosową.
    Numeru nawet nie ma na oficjalnej stronie.

• Re: zmiana sektorowa Autor: ~pinokio [83.145.187.*]
    prezes tej spółki jest takze członkiem rady nadzorczej PLGroup z ta spólką także nie ma kontaktu, to jest po prostu metoda działania
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.