Jeżeli ktoś myśli, że coś się zmieni do końca sesji to tak, zmieni się. Na koniec ktoś wywali papier. Ta spółka może tylko rosnąć nie więcej niż 3%, a jak tyle urośnie to musi spasc o 4%.
Ja zdaje sobie z tego sprawę, że jest to głupie. Columbus, Mlsystem, XTB wcale lepszych sesji nie ma. Ja sam pisałem żeby trzymać do listopada. Tylko od ponad miesiąca nie miałem większego zysku i się niecierpliwie :(
Ktoś dzisiaj wyrzucił ponad 15 k papieru i ktoś to momentalnie złapał. Nie widzicie tego? Tego nawet w arkuszu nie było wiec ustawiona akcja. Ludzie na razie nie kupują bo się boja a ktoś ewidentne sypie z wora do wora. Cierpliwość zostanie tutaj wynagrodzona.
Żadne z wora do wora, co to jest 15k? Po prostu ktoś liczył na szybki zarobek, nie było go, to wywalił w rynek i poszedł na Biomed. W przyszłym tygodniu pewnie wróci.
18k i 15k w ciagu 2 minut. nie bylo takich zlecen w akkuszu. ustawka na okreslonym poziomie. No nie znaczy ze nie bedzie spadac bo kurs i tak ustali sternik
Albo ustawka albo jest duży popyt, ale na niższych poziomach póki co. Poza tym z tego co widzę to kurs łatwo się podbija setkami czy wręcz nastkami, a jak ktoś wrzuca kilkanaście czy kilkadziesiąt k to jakoś mocno ten kurs nie leci, bo moment to się wchłania.
Nie leci, gdyż kurs na poziomie 4.50PLN jest mega atrakcyjny. Dlatego jest tam duża podaż i ktoś tam sypnął, a nie jakaś ustawka. Ustawka - na 15k? To ja mam kilka razy więcej.
Tak, mój błąd - chodziło o popyt :) Aczkolwiek, mam z tym prolem, że coś leżącego (nawet w arksuzu K) kojarzy mi się ze 'stockiem', czyli z podażą. To jest jak niektórzy mająproblemy z L/P, a mam znajomego, który ma problem z odróżnieniem pomidora od ogórka, więc także tego ;)