• Nadzieja Autor: ~Krzychu [46.134.56.*]
    Jeżeli ktoś myśli, że coś się zmieni do końca sesji to tak, zmieni się. Na koniec ktoś wywali papier. Ta spółka może tylko rosnąć nie więcej niż 3%, a jak tyle urośnie to musi spasc o 4%.
  • Re: Nadzieja Autor: ~Dr [212.160.169.*]
    Krzychu zaczekaj do listopada, do raportu za 3q, wtedy napisz.
  • Re: Nadzieja Autor: ~Krzychu [46.134.56.*]
    Ja zdaje sobie z tego sprawę, że jest to głupie. Columbus, Mlsystem, XTB wcale lepszych sesji nie ma. Ja sam pisałem żeby trzymać do listopada. Tylko od ponad miesiąca nie miałem większego zysku i się niecierpliwie :(
  • Re: Nadzieja Autor: ~Tom [185.225.209.*]
    Ktoś dzisiaj wyrzucił ponad 15 k papieru i ktoś to momentalnie złapał. Nie widzicie tego? Tego nawet w arkuszu nie było wiec ustawiona akcja. Ludzie na razie nie kupują bo się boja a ktoś ewidentne sypie z wora do wora. Cierpliwość zostanie tutaj wynagrodzona.
  • Re: Nadzieja Autor: ~ObserwatoR [89.64.34.*]
    Żadne z wora do wora, co to jest 15k? Po prostu ktoś liczył na szybki zarobek, nie było go, to wywalił w rynek i poszedł na Biomed. W przyszłym tygodniu pewnie wróci.
  • Re: Nadzieja Autor: ~mari [131.228.32.*]
    18k i 15k w ciagu 2 minut. nie bylo takich zlecen w akkuszu. ustawka na okreslonym poziomie. No nie znaczy ze nie bedzie spadac bo kurs i tak ustali sternik
    Ty chyba nie masz dostępu do arkusza.
  • Re: Nadzieja Autor: ederson [195.140.131.*]
    Albo ustawka albo jest duży popyt, ale na niższych poziomach póki co. Poza tym z tego co widzę to kurs łatwo się podbija setkami czy wręcz nastkami, a jak ktoś wrzuca kilkanaście czy kilkadziesiąt k to jakoś mocno ten kurs nie leci, bo moment to się wchłania.
    Nie leci, gdyż kurs na poziomie 4.50PLN jest mega atrakcyjny. Dlatego jest tam duża podaż i ktoś tam sypnął, a nie jakaś ustawka. Ustawka - na 15k? To ja mam kilka razy więcej.
  • Re: Nadzieja Autor: ederson [195.140.131.*]
    Duży popyt chciałeś napisać ;) No tak też może być.
    Tak, mój błąd - chodziło o popyt :) Aczkolwiek, mam z tym prolem, że coś leżącego (nawet w arksuzu K) kojarzy mi się ze 'stockiem', czyli z podażą. To jest jak niektórzy mająproblemy z L/P, a mam znajomego, który ma problem z odróżnieniem pomidora od ogórka, więc także tego ;)
  • Re: Nadzieja Autor: ~Miki88 [188.122.20.*]
    To mówisz, że masz problem z odróżnieniem podaży od popytu i na koncie kilka razy więcej niż 15 tysięcy akcji protektora?
    Także tego... xD

Pokaż screena ile masz tych akcji ;)
[x]
PROTEKTOR -3,07% 1,20 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.